CASH

CASH Productie

Automatiseer uw logistieke & financiële processen


Volledige integratie van uw belangrijkste bedrijfsprocessen. CASH automatiseert eenvoudig uw productieproces; van planning en productontwerp tot inkoop en productie. Werk efficiënt en georganiseerd door uw financiën, voorraden, in- en verkopen in één overzichtelijke administratie te beheren.

Productie

Met CASH Productie krijgt u makkelijk inzicht in de beschikbaarheid van uw medewerkers, materialen en gereedschappen om zo een goede en overzichtelijke planning te creëren. Directe inzage in kostprijs en voor- en nacalculatie bespaart u veel tijd. Alle gegevens op één plek, waardoor de informatie altijd actueel en voor iedereen direct beschikbaar is. Bekijk ook de voordelen en prijzen van CASH Productie.

CASH Productie sluit perfect aan op CASH Handel en voegt daar een volledig productontwerp aan toe met: materialen, gereedschappen, bewerking, uitbestedingen en een gedetailleerde urenadministratie.

Handel

Creëer inzicht in beschikbare, benodigde en bestelde artikelen van uw voorraad met CASH Handel. Alle orders, leveringen en ontvangsten worden bijgehouden, zodat u altijd een actueel overzicht heeft en snel kunt schakelen. Op het juiste moment leveren op de juiste plek!

Financieel & Facturatie

Alle modules zijn volledig geïntegreerd met elkaar, waardoor informatie van al uw bedrijfsprocessen direct verwerkt wordt in uw boekhouding. Uiteraard kunt u met CASH ook factureren via de module Handel. Orders worden van begin tot eind bijgehouden en verwerkt in uw administratie. Zo houdt u alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar op één plek!

Voor een totale ERP oplossing is CASH eenvoudig uit te breiden met modules voor o.a. relatiebeheer, projecten, service & onderhoud en consolidatie.

Gratis proef Online Demo Nu bestellen
Laatste nieuws

Inkoopfacturen automatisch geboekt in CASH met UBL! Meer informatie over UBL..

NIEUW: Vanaf nu ook de automatische bankenkoppeling met de ING beschikbaar!

Module CashLonen: Maak eenvoudig zelf uw loonstroken voor ca. € 2,50 per stuk!

Uw bij- en afschrijvingen automatisch verwerkt in CASH met de GRATIS bankenkoppeling! Meer informatie..

Over op IBAN? CASH is klaar voor SEPA! Bereid u daarom nu alvast voor. Meer informatie..

GRATIS voor alle CASH klanten: de CASHapp! Voor Apple en Android. Downloaden..

Ook uw loonadministratie eenvoudig voeren met CASH en Microloon. Meer informatie..

Cash Webservices | Gratis koppelingen met externen! Meer informatie..

    Processchema (beknopt)