CASH

CASH. U telt!

'De gebruiker staat centraal!'. Een vaak gehoorde uitdrukking; een loze kreet? Niet bij Cash Software. Vanaf de introductie van CASH in 1984 hebben wij steeds de gebruiker als uitgangspunt gesteld bij het ontwikkelen van onze programmatuur. De gebruiker moet de zekerheid hebben dat zijn bedrijfsproces perfect wordt ondersteund, zijn administratie feilloos verwerkt is, hij de informatie krijgt die hij wenst én met plezier kan werken. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de financiële, administratieve programmatuur.

De tevredenheid over onze producten is groot. Dat mogen wij best wel zeggen. En tevreden klanten vertellen het voort. Voor ons heel belangrijk, want zo hebben wij als Cash Software bv in de afgelopen 30 jaar een marktpositie met vele duizenden klanten kunnen opbouwen in het Nederlandse MKB. Met een trouwe, groeiende groep gebruikers.

Wij zullen er alles aan doen om onze gebruikers tevreden te stellen en te houden. Met de juiste programmatuur voor diverse onderdelen van het bedrijfsproces, met service en ondersteuning. Wij gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen op allerlei gebieden, maar volgen deze niet klakkeloos. Voorop staat de praktijksituatie van onze gebruikers. Vernieuwingen worden uitsluitend toegepast als zij er baat bij hebben.

Kort samengevat in onze slogan: CASH. U telt!

Zita de Booij, directeur

Gratis proef Nu bestellen
Laatste nieuws

NIEUW: Vanaf nu ook de automatische bankenkoppeling met de ING beschikbaar!

Module CashLonen: Maak eenvoudig zelf uw loonstroken voor ca. € 2,50 per stuk!

Uw bij- en afschrijvingen automatisch verwerkt in CASH met de GRATIS bankenkoppeling! Meer informatie..

Over op IBAN? CASH is klaar voor SEPA! Bereid u daarom nu alvast voor. Meer informatie..

GRATIS voor alle CASH klanten: de CASHapp! Voor Apple en Android. Downloaden..

Ook uw loonadministratie eenvoudig voeren met CASH en Microloon. Meer informatie..

Cash Webservices | Gratis koppelingen met externen! Meer informatie..