CASH

Missie

Cash Software bv ontwikkelt en ondersteunt sinds 1984 standaard financiële programmatuur voor het MKB. Cash richt zich op de ondernemer met betaalbare en degelijke software zónder onnodige automatiseringsballast.

Eens klant, altijd klant

Wij lijken aardig te slagen in deze missie: het komt nauwelijks voor dat een CASH-gebruiker afhaakt. Of het moet zijn omdat hij opgaat in een fusie of overstapt naar een heel specifiek branchepakket, maar zelden wordt er afgehaakt vanwege ontevredenheid over de geboden functionaliteit of ondersteuning.
Een steeds verder groeiend aantal organisaties vertrouwt op de CASH-programmatuur voor haar administratie. De reden hiervoor is dat CASH al sinds 1984 als een zeer betrouwbaar en betaalbaar product wordt gezien, zowel door de gebruiker als door de financieel adviseur. Onze primaire doelgroep wordt gevormd door gebruikers binnen Nederland, sommigen met vestigingen in het buitenland, dat wel.

Organisatie

Cash Software bv is een organisatie waarbij het menselijk contact hoog in het vaandel staat. Ondanks dat er vele duizenden gebruikers van CASH zijn, wil Cash Software bv een persoonlijk contact met haar cliënten onderhouden.

Duidelijke uitgangspunten

Inmiddels werken vele duizenden organisaties met het CASH-programma. Ons bedrijf is gegroeid tot ruim 30 man, hoewel het streven blijft om met een betrekkelijk kleine organisatie een groeiend aantal gebruikers op uitmuntende wijze te bedienen. Dat we hier succesvol in zijn, heeft alles te maken met het feit dat de keuzes die bij het begin van ons bedrijf zijn gemaakt, nog steeds juist blijken te zijn.
 

Gratis proef Online Demo Nu bestellen
Laatste nieuws

Inkoopfacturen automatisch geboekt in CASH met UBL! Meer informatie over UBL..

NIEUW: Vanaf nu ook de automatische bankenkoppeling met de ING beschikbaar!

Module CashLonen: Maak eenvoudig zelf uw loonstroken voor ca. € 2,50 per stuk!

Uw bij- en afschrijvingen automatisch verwerkt in CASH met de GRATIS bankenkoppeling! Meer informatie..

Over op IBAN? CASH is klaar voor SEPA! Bereid u daarom nu alvast voor. Meer informatie..

GRATIS voor alle CASH klanten: de CASHapp! Voor Apple en Android. Downloaden..

Ook uw loonadministratie eenvoudig voeren met CASH en Microloon. Meer informatie..

Cash Webservices | Gratis koppelingen met externen! Meer informatie..