CASH

Onderhoudscontract

Door het onderhoudscontract blijft u voortdurend up-to-date en beschikt u over de meest recente versie van CASH. Daarnaast kunt u een beroep doen op de kennis en expertise van onze Helpdesk.

Wij hebben de voordelen van een onderhoudscontract nog eens voor u op een rijtje gezet:

Nieuwe versies

Als een CASH-module wordt vernieuwd of is aangepast krijgt u automatisch bericht dat de nieuwste versie tot uw beschikking staat. Zodra de nieuwe update beschikbaar is op de website wordt deze automatisch door de software gesignaleerd, gedownload en geïnstalleerd. Uiteraard kan de update ook handmatig worden gedownload, of wordt op uw verzoek een cd met de software verzonden.

Telefonische ondersteuning (helpdesk)

Telefonische ondersteuning tijdens werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur. Het is natuurlijk mogelijk dat u tijdens het werken met CASH toch nog vragen heeft. Een team van professionele en deskundige medewerkers zit hier klaar om u bij te staan. Een telefoontje is voldoende om direct geholpen te worden. Uiteraard kunt u ook terecht onder het kopje Support op onze website.

Toegang tot updates

Via Support > Updates downloaden op deze website kunt u de meest recente versie van CASH downloaden. Uiteraard wordt u door ons ook op de hoogte gesteld per e-mail wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u deze aanvragen via Support > Wachtwoord vergeten.

Uitbreiding programmatuur

Eenvoudige uitbreiding van de programmatuur. CASH groeit gemakkelijk en voordelig mee met uw bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld van een PC-versie naar een netwerkversie wilt overstappen, betaalt u alleen het dan geldende prijsverschil bij.

Toezending nieuwsbrieven

U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief met daarin altijd handige tips voor het gebruik van CASH. Ook treft u er de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving voor het voeren van uw administratie.

De kosten

De kosten van het onderhoudscontract zijn vermeld op de betreffende prijslijsten. De kosten worden per kalenderjaar vooruit gefactureerd. Het onderhoudstarief wordt ieder jaar op 1 januari geïndexeerd volgens de normen van het CBS.

Duur van de overeenkomst

Het onderhoudscontract wordt minimaal afgesloten tot het einde van het kalenderjaar VOLGEND OP het jaar waarin de licentieovereenkomst tot stand komt. Verlenging van het onderhoudscontract vindt automatisch plaats voor de periode van een kalenderjaar, tenzij schriftelijk opzegging heeft plaatsgevonden voor 1 december.

Gratis proef Online Demo Nu bestellen
Laatste nieuws

Inkoopfacturen automatisch geboekt in CASH met UBL! Meer informatie over UBL..

NIEUW: Vanaf nu ook de automatische bankenkoppeling met de ING beschikbaar!

Module CashLonen: Maak eenvoudig zelf uw loonstroken voor ca. € 2,50 per stuk!

Uw bij- en afschrijvingen automatisch verwerkt in CASH met de GRATIS bankenkoppeling! Meer informatie..

Over op IBAN? CASH is klaar voor SEPA! Bereid u daarom nu alvast voor. Meer informatie..

GRATIS voor alle CASH klanten: de CASHapp! Voor Apple en Android. Downloaden..

Ook uw loonadministratie eenvoudig voeren met CASH en Microloon. Meer informatie..

Cash Webservices | Gratis koppelingen met externen! Meer informatie..