facebook

CASH Accountancy Software

Automatisch boekhouden met CASH Accountancy Software

Geen administratie is gelijk en daarom heeft CASH alle administratieve functies standaard opgenomen in het pakket. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor automatische verwerkingen, zoals de uitwisseling met banken en de Belastingdienst. De administratie is dus altijd up-to-date met de Accountancy software van CASH!

R

Bankmutaties elke 24 uur automatisch verwerkt via de bankenkoppeling

R

Facturen (PDF en UBL) volledig automatisch geboekt en gematcht

R

Verkoopfacturen elektronisch verzenden en volledig automatisch geboekt

R

OB-aangifte met één druk op de knop verzenden via Digipoort

R

Verloningen automatisch verzenden en uitbetalen

R

Automatisch debiteurenbeheer via aanmaanrobot

R

Automatische periodieke boekingen zoals afschrijvingen

R

Single sign-on: alle gegevens en administraties op één plek

R

Volledig digitaal dossier, minder kans op fouten, geen piekverwerkingen!

Alles automatisch

Met Robotic Accounting, oftewel 100% automatisch boekhouden, heb je nu de keuze om alles, maar dan ook echt alles, automatisch te laten verlopen voor al jouw administraties. Een betaalbare totaaloplossing die zorgt voor een toename van productiviteit, kostenreductie en tevreden klanten!

Download brochure

Automatiseren: van 0 tot 100%

CASH biedt diverse mogelijkheden om jouw administraties te automatiseren. Maar juist door alle mogelijkheden, kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Waar begin je met automatiseren. Welke koppelingen kies je om uw administratie zo efficiënt mogelijk te laten draaien? Hoe kun je slim samenwerken met klanten? Hoe kun je jouw automatiseringsgraad naar een hoger niveau tillen?

Wij helpen je graag een Hero in automatisering te worden!

Accountancyportal

Voer jouw administraties volledig geautomatiseerd en geef je klant altijd actueel en 24/7 inzicht. Werk eenvoudig al jouw administraties bij vanuit één overzicht, door middel van handige signaleringen. CASH Accountancy software speciaal ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren, waardoor je meer tijd overhoudt om jouw klanten van strategisch advies te voorzien.

Een totaaloplossing waarmee je ruim 50% werk bespaart!

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, in een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers (ook via LOONapp) én krijg je toegang tot mooie rapportages. Ook de Excel Periode Import is onderdeel van de Loonportal.

Samenwerken met uw klant

Met CASH kun je eenvoudig samenwerken met jouw klant en kies je samen de rolverdeling, waardoor je moeiteloos meegroeit met de ontwikkelingen binnen de accountancy branche. Of je nu de volledige (financiële) administratie voor de klant voert of een deel hiervan; je houdt meer tijd over om je te richten op advies en controle.

Private Label

Wil je ook tevreden klanten die (deels) zelf boekhouden en administreren, waarbij je makkelijk – en kosteloos – kunt meekijken en meewerken? Of klanten waar je de gehele boekhouding voor verzorgt, maar die wel een compleet overzicht willen behouden en hun bedrijf snel willen kunnen (bij)sturen? Het Private Label van CASH helpt je dit te realiseren.

CASH Private Label voor Accountancy

Factuur boeken in 4 seconden

Met de Splitscreen functie in CASH kun je facturen inboeken zonder van scherm te wisselen. Op de ene helft van jouw scherm zie je de factuur, op de andere helft zie je het boekingsscherm. Een boeking is binnen enkele seconden gemaakt! Je stelt eenvoudig de verdeling van het scherm bij en kunt bovendien zelf bepalen of je de factuur links of rechts van het boekingsscherm wilt zien. De Splitscreen functie is ook beschikbaar bij fiatteren.

CASH Connect

CASH ‘connect’ jouw administratie met verschillende externe partijen om nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden in- en verkoopfacturen met CASH Connect – na goedkeuring – volledig automatisch geboekt! Het enige wat je hoeft te doen is de UBL- en/of PDF-factuur naar een e-mailadres van CASH te (laten) sturen. Dit bespaart je enorm veel tijd en dus geld en zorgt ervoor dat alle facturen direct digitaal op te roepen zijn door jou en jouw klant.

Video’s

Samenwerken met accountant

Met CASH kies je samen met jouw klant de meest geschikte vorm van samenwerking. Wil en/of kan jouw klant prima zelf een deel van de administratie voeren, dan richt jij je meer op advies en controle. Indien je de gehele administratie voor jouw klant voert, kun je jouw cliënt wel actueel inzicht geven met de Accountancyportal. Bovendien kun je kleine administratieve taken bij de klant neerleggen, zodat je efficiënter kunt werken.

CASH Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Bespaar circa € 2,50 per factuur bij verzending per e-mail in PDF met UBL. Factureer ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Efficiënt verlonen

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kun je loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met jouw online boekhouding! Een complete loonadministratie voer je eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl