Accountancy Software - Visma CASH

CASH Accountancy Software

Automatisch boekhouden met CASH Accountancy Software

Met CASH kunt u zoveel administraties voeren als u wenst, zonder extra kosten! Geen administratie is gelijk en daarom heeft CASH alle administratieve functies standaard opgenomen. Die compleetheid zorgt ervoor dat u iedere boekhoudkundige handeling kunt uitvoeren met veel automatische verwerkingen, zoals de uitwisseling met banken en de Belastingdienst. Dat maakt CASH uitstekende Accountancy software, waarbij de administraties altijd up-to-date zijn en u veel tijd en geld bespaart.

R

Bankmutaties elke 24 uur automatisch verwerkt via de bankenkoppeling

R

Facturen (PDF en UBL) volledig automatisch geboekt en gematcht

R

Verkoopfacturen elektronisch verzenden en volledig automatisch geboekt

R

OB-aangifte met één druk op de knop verzenden via Digipoort

R

Verloningen automatisch verzenden en uitbetalen

R

Automatisch debiteurenbeheer via aanmaanrobot

R

Automatische periodieke boekingen zoals afschrijvingen

R

Single sign-on: alle gegevens en administraties op één plek

R

Volledig digitaal dossier, minder kans op fouten, geen piekverwerkingen!

Alles automatisch

Met Robotic Accounting, oftewel 100% automatisch boekhouden, heeft u nu de keuze om alles, maar dan ook echt alles, automatisch te laten verlopen voor al uw administraties. Een betaalbare totaaloplossing die zorgt voor een toename van productiviteit, kostenreductie en tevreden klanten!

Bekijk de animatievideo om download de brochure.

Automatiseren: van 0 tot 100%

CASH biedt diverse mogelijkheden om uw administraties te automatiseren. Maar juist door alle mogelijkheden, kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Waar begint u met automatiseren. Welke koppelingen kiest u om uw administratie zo efficiënt mogelijk te laten draaien? Hoe kunt u slim samenwerken met klanten? Hoe kunt u uw automatiseringsgraad naar een hoger niveau tillen?

Wij helpen u graag een Hero in automatisering te worden!

Accountancyportal

Voer uw administraties volledig geautomatiseerd en geef uw klant altijd actueel en 24/7 inzicht. Werk eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht, door middel van handige signaleringen. CASH Accountancy software speciaal ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren, waardoor u meer tijd overhoudt om uw klanten van strategisch advies te voorzien.

Een totaaloplossing waarmee u ruim 50% werk bespaart!

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, in een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers (ook via LOONapp) én krijgt u toegang tot mooie rapportages. Ook de Excel Periode Import is onderdeel van de Loonportal.

Samenwerken met uw klant

Met CASH kunt u eenvoudig samenwerken met uw klant en kiest u samen de rolverdeling, waardoor u moeiteloos meegroeit met de ontwikkelingen binnen de accountancy branche. Of u nu de volledige (financiële) administratie voor de klant voert of een deel hiervan; u houdt meer tijd over om u te richten op advies en controle.

Private Label

Wilt u ook tevreden klanten die (deels) zelf boekhouden en administreren, waarbij u makkelijk – en kosteloos – kunt meekijken en meewerken? Of klanten waar u de gehele boekhouding voor verzorgt, maar die wel een compleet overzicht willen behouden en hun bedrijf snel willen kunnen (bij)sturen? Het Private Label van CASH helpt u dit te realiseren.

CASH Private Label voor Accountancy

Factuur boeken in 4 seconden

Met de Splitscreen functie in CASH kunt u facturen inboeken zonder van scherm te wisselen. Op de ene helft van uw scherm zit u de factuur, op de andere helft ziet u het boekingsscherm. Een boeking is binnen enkele seconden gemaakt! U stelt eenvoudig de verdeling van het scherm bij en kunt bovendien zelf bepalen of u de factuur links of rechts van het boekingsscherm wilt zien. De Splitscreen functie is ook beschikbaar bij fiatteren.

CASH Connect

CASH ‘connect’ uw administratie met verschillende externe partijen om u nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden uw in- en verkoopfacturen met CASH Connect – na goedkeuring – volledig automatisch geboekt! Het enige wat u hoeft te doen is de UBL- en/of PDF-factuur naar een e-mailadres van CASH te (laten) sturen. Dit bespaart u enorm veel tijd en dus geld en het zorgt ervoor dat alle facturen direct digitaal op te roepen zijn door u en uw klant.

Animatievideo’s

Samenwerken met accountant

Met CASH kiest u samen met uw klant de meest geschikte vorm van samenwerking. Wil en/of kan uw klant prima zelf een deel van de administratie voeren, dan richt u zich meer op advies en controle. Indien u de gehele administratie voor uw klant voert, kunt u uw cliënt wel actueel inzicht geven met de Accountancyportal. Bovendien kunt u kleine administratieve taken bij de klant neerleggen, zodat u efficiënter kunt werken.

CASH Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Bespaar circa € 2,50 per factuur bij verzending per e-mail in PDF met UBL. Factureer ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Efficiënt verlonen

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kunt u loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met uw online boekhouding! Een complete loonadministratie voert u eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl