facebook

Visma Connected Experience voor Accountants

Cash Software Financieel

Als accountant bent u een sparringpartner voor ondernemers. Uw klanten verwachten dat u proactief meedenkt en strategisch advies geeft dat is toegespitst op hun onderneming, branche en persoonlijke situatie. Om tijd te hebben om uw expertise in te zetten, heeft u software nodig die u werk uit handen neemt en net dat beetje extra helpt te betekenen voor uw klanten. Binnen de Visma-familie heeft u een brede keuze aan software-oplossingen en profiteert u van de samenwerking tussen deze systemen. Met CASHWeb kunt alle processen in de administraties volledig automatiseren en u slim samenwerken met uw klanten. Of u nu de volledige administratie voor de klant verzorgt of de klant (deels) zelf werkt met de ERP oplossingen die we bieden, het resultaat is een enorme tijdbesparing, realtime inzicht en nieuwe kansen voor uw dienstverlening.

R

Bankmutaties elke 24 uur automatisch verwerkt via de bankenkoppeling

R

Facturen (PDF en UBL) volledig automatisch geboekt en gematcht

R

Verkoopfacturen elektronisch verzenden en volledig automatisch geboekt

R

OB-aangifte met één druk op de knop verzenden via Digipoort

R

Verloningen automatisch verzenden en uitbetalen

R

Automatisch debiteurenbeheer via aanmaanrobot

R

Automatische periodieke boekingen zoals afschrijvingen

R

Single sign-on: alle gegevens en administraties op één plek

R

Volledig digitaal dossier, minder kans op fouten, geen piekverwerkingen!

Alles automatisch

Technologie zorgt ervoor dat accountants steeds efficiënter kunnen werken. Zo heeft u met Robotic Accounting, oftewel 100% automatisch boekhouden, de keuze om alles, maar dan ook echt alles, automatisch te laten verlopen voor al uw administraties. Geen piekverwerkingen en stapels invoerwerk meer. Natuurlijk vragen de aangiftes en de jaarrekeningen nog uw aandacht, maar op een heel andere manier. Zij zijn nu aanleiding om vanuit uw expertise uw klant extra te informeren.

Accountancyportal

Voer uw administraties volledig geautomatiseerd en geef uw klant altijd actueel en 24/7 inzicht. Werk eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht, door middel van handige signaleringen. Een totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren, waarmee ruim 50% van de tijd die normaal gesproken aan administratieve werkzaamheden besteed werd, nu beschikbaar is om de ondernemers bij te staan met advies en andere dienstverlening.

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers wordt privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, in een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers (ook via LOONapp) én krijgt u toegang tot mooie rapportages. Ook de Excel Periode Import is onderdeel van de Loonportal.

Samenwerken met uw klant

Met CASH kunnen ondernemers en accountants eenvoudig samenwerken en kiest u samen de rolverdeling, waardoor u moeiteloos meegroeit met de ontwikkelingen binnen de accountancy- branche. Of u nu de volledige (financiële) administratie voor de klant voert of een deel hiervan; u houdt meer tijd over om u te richten op controle en advies op maat.

Private Label

Wilt u dat uw klanten uw eigen vertrouwde logo en huisstijlkleuren zien, terwijl ze gebruikmaken van de functionaliteiten van CASH? Het Private Label van Cash Software helpt u dit te realiseren. Een mooie functionaliteit, waarmee accountants een extra marketing- en communicatiekanaal in handen krijgen om klanten nog beter aan hun kantoor te binden.

CASH Private Label voor Accountancy

CASH Connect

CASH ‘connect’ uw administratie met verschillende externe partijen om u nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden uw in- en verkoopfacturen met CASH Connect – na goedkeuring – volledig automatisch geboekt! Het enige wat u hoeft te doen is de UBL- en/of PDF-factuur naar een e-mailadres van CASH te (laten) sturen. Dit bespaart u enorm veel tijd en dus geld en het zorgt ervoor dat alle facturen direct digitaal op te roepen zijn door u en uw klant.

Visma Connected Experience

De Visma-familie bestaat uit Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. De waarde van deze samenwerking vertalen we door naar onze klanten. Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange-termijn-partnerschap kunnen wij accountants de Visma Connected Experience bieden. Daarmee is Visma een businesspartner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen.

Animatievideo’s

Samenwerken met accountant

Met CASH kiest u samen met uw klant de meest geschikte vorm van samenwerking. Wil en/of kan uw klant prima zelf een deel van de administratie voeren, dan richt u zich meer op advies en controle. Indien u de gehele administratie voor uw klant voert, kunt u uw cliënt wel actueel inzicht geven met de Accountancyportal. Bovendien kunt u kleine administratieve taken bij de klant neerleggen, zodat u efficiënter kunt werken.

CASH Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Bespaar circa € 2,50 per factuur bij verzending per e-mail in PDF met UBL. Factureer ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Efficiënt verlonen

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kunt u loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met uw online boekhouding! Een complete loonadministratie voert u eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

De Visma-familie

De Visma Connected Experience voor accountants wordt vertegenwoordigd door de volgende leden van de Visma-familie:

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl