CASH Klantendagen 2018

Wij kijken terug op wederom succesvolle CASH Klantendagen en willen iedereen bedanken voor hun komst! Velen van u hebben gevraagd of wij de presentaties na afloop ter beschikking konden stellen en dat doen we uiteraard graag. Op deze pagina’s vindt u alle presentaties terug.

Locaties

Workshops
Dit keer praten wij u niet alleen bij over de nieuwste ontwikkelingen in CASH, maar geven wij ook een korte instructie hoe u deze ontwikkelingen kunt gebruiken in uw administratie. Er zijn twee zalen waar tegelijkertijd verschillende workshops gegeven worden, zodat u alleen aan voor u interessante workshops deelneemt. Hieronder meer informatie.

Klantendagen Presentaties

Klik op de workshops hieronder voor meer informatie en bekijk de presentaties


09:30 – 12:30 uur

Workshop Accountancy

Tijdens deze workshop vertellen wij u over handige CASH functies met tips uit de praktijk, modules die u controle-handelingen besparen en over de laatste ontwikkelingen waar uw cliënten u naar kunnen vragen. De workshop is functioneel een mix tussen wat er al kon en wat er nieuw is.


13:00 – 14:30 uur

Workshop: Alles nieuw in CASH

Uitleg over alle nieuwe functionaliteiten van het afgelopen jaar, mooie oplossingen die nog steeds actueel zijn en waar mogelijk een blik op de toekomst. Tijdens deze workshop vertelt onze instructeur u op luchtige wijze over alle nieuwe functies en handigheden die in CASH zijn gerealiseerd in de afgelopen periode. Vele functies worden behandeld, waarvan u er altijd wel een aantal goed kunt gebruiken en die u werk besparen. Haal meer uit uw CASH pakket en volg deze workshop!

Workshop: Loonportal & AVG

Inmiddels heeft u de term AVG al regelmatig gehoord, maar wat is nu precies de invloed van deze wetgeving op uw bedrijf? Hoe kunt u risico’s zoveel mogelijk mijden en hoe kan Cash u daarbij helpen? Graag informeren wij u over de AVG (privacywetgeving) en welke consequenties dit met zich meebrengt voor uw organisatie. Wij bieden hiervoor een praktische oplossing middels onze Loonportal om volgens de gestelde richtlijnen met privacygevoelige gegevens om te gaan. Tijdens deze workshop behandelen wij de nieuwe Loonportal, bestaande uit een werknemersdeel (LOONapp), werkgeversdeel (uitwisseling van documenten én de uitgebreide rapportagemogelijkheden) en EPI/EWI (importeren van Loon- en werknemersmutaties). Kom naar onze workshop en leer alles wat u moet weten over de AVG en de oplossing van Cash!


14:30 – 16:00 uur

Workshop: Automatisch boekhouden MKB

Wanneer uw bedrijf grotendeels zelf de administratie doet, of slechts gedeeltelijk uitbesteed aan een boekhouder of accountant, valt er een grote winst in tijd (en dus geld) te behalen wanneer u gebruik gaat maken van de oplossingen van automatisch boekhouden van CASH. Als ondernemer of werknemer van een MKB bedrijf mag deze workshop niet in uw programma ontbreken! Wij vertellen u kort en bondig welke mogelijkheden er zijn, hoe u deze direct in gebruik kunt nemen en op die manier wel 50% van de tijd kunt besparen op routine klussen van de administratie (die gemiddeld 90% van de totale administratiewerkzaamheden beslaan). Een kleine greep uit de workshop:

  • Automatisch verwerken van in- en verkoopfacturen
  • Geïntegreerde UBL-oplossing: wat is UBL, wat is het voordeel, hoe werkt het in CASH
  • Automatisch klaarstaan van de BTW, uitbetalingen, afschrijvingen
  • Volledig automatisch debiteurenbeheer (sneller beschikken over uw geld)
  • Automatische verwerking van de bankmutaties
  • En nog veel meer…

Deze sessie is zeker niet bedoeld om de administrateur werk te ontnemen maar juist om deze meer tijd te kunnen bieden voor andere werkzaamheden!

Inschrijfformulier CASH Klantendagen 2018

Inschrijven is niet meer mogelijk, alle klantendagen 2018 zijn voorbij.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl