facebook

CASH Connect

CASH ‘connect’ uw administratie met verschillende externe partijen om u nog meer (administratief) werk uit handen te nemen.

Zo worden uw in- en verkoopfacturen met CASH Connect volledig automatisch geboekt! Daarnaast kunt u o.a. gebruikmaken van de kassakoppeling om kassamutaties te versturen naar uw boekhouding en de SBR koppeling voor het maken van SBR-rapportages of uw jaarrekening om deze vervolgens direct bij de KvK te deponeren. Connected werken dus.

PSD2-Bankkoppeling

De PSD2-bankkoppeling is de opvolger van onze traditionele bankenkoppeling met ABN Amro, ING, Rabobank, Knab en bunq en beschikbaar voor ALLE betaalrekeningen van alle banken in de EU. Banktransacties worden real-time en automatisch verwerkt van alle rekeningen die u gekoppeld heeft. Daarnaast kunt u eenvoudig betalingen en overschrijvingen doen direct vanuit CASH of de CASHapp en krijgt u een uniek overzicht van uw inkomsten en uitgaven.

UBL facturen

CASH Scan & Herken

De volledig geïntegreerde Scan & Herken oplossing van CASH zorgt voor de automatisering van de factuurverwerking, waardoor u tijd en kosten kunt besparen. Met CASH Scan & Herken kunt u facturen inscannen en mailen naar uw administratie voor automatische verwerking. Door de hoge mate van herkenning (85% – 95%), is het enige wat u nog hoeft te doen controleren

Automatisch boeken met UBL

CASH maakt UBL voor iedereen beschikbaar! Het enige wat u hoeft te doen is de UBL- en/of PDF in- of verkoopfactuur naar uw unieke in- of verkoop CASH postbus te (laten) sturen. Vervolgens wordt deze automatisch geïmporteerd, gematcht of nieuw aangemaakt, gesplitst en in uw CASH administratie ingeboekt. Dit bespaart u gemiddeld 6 minuten per boeking!

UBL facturen

Extra fiatteringsmogelijkheden

Met CASH Connect profiteert u tevens van extra’s rondom de signalering binnen CASH. Wanneer een factuur ter fiattering aangeboden wordt, kunt u instellen wanneer u en/of uw medewerkers hier een e-mail over ontvangen.

SBR koppeling

Vanaf 01-01-2016 is de aangifte van uw jaarrekening bij de KvK verplicht via SBR. Met deze koppeling haalt u eenvoudig uw CASH administratie(s) op in Vision Planner waarna u in enkele stappen uw jaarrekening in SBR maakt en direct via Digipoort verzendt naar de Kamer van Koophandel.

sbr

AcceptEasy: digitale acceptgiro

Om snel en elektronisch betalen aan te bieden aan uw klanten, hebben wij een koppeling met AcceptEasy. Met AcceptEasy maakt en verzend u met één druk op de knop vanuit CASH een digitale acceptgiro. Deze kan uw klant direct betalen via iDeal en wordt foutloos verwerkt in uw CASH boekhouding.

KvK-koppeling

Voorkom zoeken, controleren en overtypen (en dus fouten) van bedrijfsgegevens, voortaan kunt u velden in CASH automatisch laten vullen met data uit het Handelsregister! Handelsnaam, adresgegevens en KvK-nummer van uw klant vraagt u eenvoudig op via deze KvK-koppeling.

sbr

Scanboeken

Scannen, mailen, klaar! Met deze koppeling kunt u uw facturen inscannen, waarna ze volautomatisch in CASH worden verwerkt. Dat betekent dat u nauwelijks nog hoeft te boeken. Deze oplossing in samenwerking met DizzyData is geschikt voor zowel ondernemers als accountant- en administratiekantoren.

Signaleringen per e-mail

Mis geen belangrijke signaleringen door de extra mogelijkheid met CASH Connect om de signalering per e-mail te verzenden aan uzelf, uw medewerker of voor accountants; uw klant. Wanneer bijvoorbeeld de btw-aangifte gedaan moet worden, facturen betaald moeten worden of facturen en bonnetjes die verwerkt moeten worden.

Kassakoppeling Bizzcloud

De koppeling tussen CASH en BizzCloud biedt u de mogelijkheid om uw productiviteit te verhogen. Waar u voorheen handmatig kassamutaties moest importeren in CASH, werkt dit nu volledig automatisch.

Kassakoppeling Vendit

Waar u voorheen handmatig kassamutaties en debiteuren vanuit Vendit in CASH moest importeren, werkt dit nu volledig automatisch! U blijft echter zelf volledig in controle; u geeft zelf aan op welk moment de export moet plaatsvinden.

CASH API 3.0

CASH stelt de API 3.0 ter beschikking aan CASH Connect klanten. Via deze API kan er data tussen CASH en externen uitgewisseld worden. De externe partij kan informatie (data) opvragen via de API, welke CASH vervolgens automatisch terugstuurt. De API zorgt dus voor een automatisch export en import van data.

Webshop koppeling

Het overtypen van facturen uit uw webshop naar CASH is verleden tijd dankzij de webshop koppeling met BizzCloud. Na het verzenden van een factuur vanuit webshops CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce, wordt de factuur automatisch aan de CASH boekhouding aangeboden.

Splitscreen

Met de Splitscreen-functie in CASH kunt u facturen inboeken zonder van scherm te wisselen. Op de ene helft van uw scherm ziet u de factuur, op de andere helft ziet u het boekingsscherm. Een boeking is binnen enkele seconden gemaakt! De Splitscreen functie is ook beschikbaar bij fiatteren.

Factuurverzamelaar

Sommige leveranciers sturen u een bericht wanneer uw facturen klaar staan op hun portal, die u vervolgens met uw inlogcodes kunt downloaden om te boeken in CASH. Deze koppeling met Storecove biedt echter de mogelijkheid om deze facturen geheel automatisch als PDF voor u op te halen, te verrijken met een UBL-bestand om deze vervolgens naar uw digitale postbus op CASHWeb te verzenden, zodat CASH deze facturen automatisch voor u verwerkt.

CASHapp toegang voor uw klanten

Heeft u klanten waarvoor u boekt? Via CASH Connect konden deze klanten natuurlijk al facturen naar het unieke e-mailadres van hun administratie insturen, maar op veler verzoek van u en uw collegakantoren kunnen uw klanten nu ook foto’s van bonnetjes (en facturen) via de CASHapp insturen! Omdat deze klanten geen eigen licentie hebben, krijgen zij alleen toegang tot de inboekfunctie via de app.

Private label

Voer uw bedrijfshuisstijl door in CASH en de CASHapp! Voor beiden kunt u uw logo instellen, zodat dit op de startpagina van CASHWeb getoond wordt of onderin de CASHapp. Daarnaast is het mogelijk om huisstijlkleuren in te stellen en verschillende teksten aan te passen, zodat de CASH omgeving dezelfde uitstraling als uw bedrijfshuisstijl heeft.

Rabo Boekhoudkoppeling

De Rabobank stopt met de traditionele bankenkoppeling tussen Rabobank en CASH per 1 juli 2022. Ter vervanging heeft de Rabobank een vernieuwde koppeling geïntroduceerd. Met de nieuwe Rabo Boekhoudkoppeling bespaart u veel tijd en geld doordat u eenvoudig betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties kunt uitwisselen tussen CASH en Rabobank. Geen dubbele handelingen meer dus!

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl