facebook

CASH Connect

CASH ‘connect’ jouw administratie met verschillende externe partijen om je nog meer (administratief) werk uit handen te nemen.

Zo worden jouw in- en verkoopfacturen met CASH Connect volledig automatisch geboekt! Daarnaast kun je o.a. gebruikmaken van de kassakoppeling om kassamutaties te versturen naar jouw boekhouding en de SBR koppeling voor het maken van SBR-rapportages of jouw jaarrekening om deze vervolgens direct bij de KvK te deponeren. Connected werken dus.

Betaallink

Stuur je facturen of contributienota’s vanuit Cash? Dan heb je ook de mogelijkheid om een betaallink en QR-code mee te sturen. Zo maak je het jouw klanten makkelijker om te betalen en beschik jij sneller over je geld.

PSD2-Bankkoppeling

De PSD2-bankkoppeling is de opvolger van onze traditionele bankenkoppeling met ABN Amro, ING, Rabobank, Knab en bunq en beschikbaar voor ALLE betaalrekeningen van alle banken in de EU. Banktransacties worden real-time en automatisch verwerkt van alle rekeningen die je gekoppeld hebt. Daarnaast kun je eenvoudig betalingen en overschrijvingen doen direct vanuit CASH of de CASHapp en krijg je een uniek overzicht van jouw inkomsten en uitgaven.

UBL facturen

CASH Scan & Herken

De volledig geïntegreerde scan & herken oplossingen van Cash zorgen voor de automatisering van de factuurverwerking, waardoor je tijd en kosten kunt besparen. Met de oplossingen kun je facturen inscannen en mailen naar jouw administratie voor automatische verwerking. Door de hoge mate van herkenning is het enige wat je nog hoeft te doen controleren

Automatisch boeken met UBL

CASH maakt UBL voor iedereen beschikbaar! Het enige wat je hoeft te doen is de UBL- en/of PDF in- of verkoopfactuur naar jouw unieke in- of verkoop CASH postbus te (laten) sturen. Vervolgens wordt deze automatisch geïmporteerd, gematcht of nieuw aangemaakt, gesplitst en in jouw CASH administratie ingeboekt. Dit bespaart je gemiddeld 6 minuten per boeking!

UBL facturen

Extra fiatteringsmogelijkheden

Met CASH Connect profiteer je tevens van extra’s rondom de signalering binnen CASH. Wanneer een factuur ter fiattering aangeboden wordt, kun je instellen wanneer jij en/of jouw medewerkers hier een e-mail over ontvangen.

AcceptEasy: digitale acceptgiro

Om snel en elektronisch betalen aan te bieden aan jouw klanten, hebben wij een koppeling met AcceptEasy. Met AcceptEasy maak en verzend je met één druk op de knop vanuit CASH een digitale acceptgiro. Deze kan jouw klant direct betalen via iDeal en wordt foutloos verwerkt in jouw CASH boekhouding.

KvK-koppeling

Voorkom zoeken, controleren en overtypen (en dus fouten) van bedrijfsgegevens, voortaan kun je velden in CASH automatisch laten vullen met data uit het Handelsregister! Handelsnaam, adresgegevens en KvK-nummer van jouw klant vraag je eenvoudig op via deze KvK-koppeling.

sbr

Scanboeken

Scannen, mailen, klaar! Met deze koppeling kun je jouw facturen inscannen, waarna ze volautomatisch in CASH worden verwerkt. Dat betekent dat je nauwelijks nog hoeft te boeken. Deze oplossing in samenwerking met DizzyData is geschikt voor zowel ondernemers als accountant- en administratiekantoren.

Signaleringen per e-mail

Mis geen belangrijke signaleringen door de extra mogelijkheid met CASH Connect om de signalering per e-mail te verzenden aan jezelf, jouw medewerker of voor accountants; jouw klant. Wanneer bijvoorbeeld de btw-aangifte gedaan moet worden, facturen betaald moeten worden of facturen en bonnetjes die verwerkt moeten worden.

Kassakoppeling Bizzcloud

De koppeling tussen CASH en BizzCloud biedt je de mogelijkheid om jouw productiviteit te verhogen. Waar je voorheen handmatig kassamutaties moest importeren in CASH, werkt dit nu volledig automatisch.

Kassakoppeling Vendit

Waar je voorheen handmatig kassamutaties en debiteuren vanuit Vendit in CASH moest importeren, werkt dit nu volledig automatisch! Je blijft echter zelf volledig in controle; je geeft zelf aan op welk moment de export moet plaatsvinden.

CASH API 3.0

CASH stelt de API 3.0 ter beschikking aan CASH Connect klanten. Via deze API kan er data tussen CASH en externen uitgewisseld worden. De externe partij kan informatie (data) opvragen via de API, welke CASH vervolgens automatisch terugstuurt. De API zorgt dus voor een automatisch export en import van data.

Webshop koppeling

Het overtypen van facturen uit jouw webshop naar CASH is verleden tijd dankzij de webshop koppeling met BizzCloud. Na het verzenden van een factuur vanuit webshops CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce, wordt de factuur automatisch aan de CASH boekhouding aangeboden.

Splitscreen

Met de Splitscreen-functie in CASH kun je facturen inboeken zonder van scherm te wisselen. Op de ene helft van jouw scherm zie je de factuur, op de andere helft zie je het boekingsscherm. Een boeking is binnen enkele seconden gemaakt! De Splitscreen functie is ook beschikbaar bij fiatteren.

Factuurverzamelaar

Sommige leveranciers sturen je een bericht wanneer jouw facturen klaar staan op hun portal, die je vervolgens met jouw inlogcodes kunt downloaden om te boeken in CASH. Deze koppeling met Storecove biedt echter de mogelijkheid om deze facturen geheel automatisch als PDF voor je op te halen, te verrijken met een UBL-bestand om deze vervolgens naar jouw digitale postbus op CASHWeb te verzenden, zodat CASH deze facturen automatisch voor je verwerkt.

CASHapp toegang voor uw klanten

Heb je klanten waarvoor je boekt? Via CASH Connect konden deze klanten natuurlijk al facturen naar het unieke e-mailadres van hun administratie insturen, maar op veler verzoek van jou en jouw collegakantoren kunnen jouw klanten nu ook foto’s van bonnetjes (en facturen) via de CASHapp insturen! Omdat deze klanten geen eigen licentie hebben, krijgen zij alleen toegang tot de inboekfunctie via de app.

Private label

Voer jouw bedrijfshuisstijl door in CASH en de CASHapp! Voor beiden kun je jouw logo instellen, zodat dit op de startpagina van CASHWeb getoond wordt of onderin de CASHapp. Daarnaast is het mogelijk om huisstijlkleuren in te stellen en verschillende teksten aan te passen, zodat de CASH omgeving dezelfde uitstraling als jouw bedrijfshuisstijl heeft.

Rabo Boekhoudkoppeling

De Rabobank is per 1 augustus 2022 gestopt met de traditionele bankenkoppeling tussen Rabobank en CASH. Ter vervanging heeft de Rabobank een vernieuwde koppeling geïntroduceerd. Met de nieuwe Rabo Boekhoudkoppeling bespaar je veel tijd en geld doordat je eenvoudig betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties kunt uitwisselen tussen CASH en Rabobank. Geen dubbele handelingen meer dus!

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl