facebook

KvK-koppeling

Gegevens automatisch uit het Handelsregister in CASH.

Algemeen

Voorkom zoeken, controleren en overtypen van bedrijfsgegevens, voortaan kunt u velden in CASH automatisch laten vullen met data uit het Handelsregister! Handelsnaam, adresgegevens en KvK-nummer van uw klant vraagt u eenvoudig op via de KvK-koppeling. Deze koppeling levert u een stuk gemak en efficiencywinst en voorkomt onnodige fouten.

Met de KvK-koppeling kunt u:

  • Automatisch aanvullen; Uit het Handelsregister haalt u direct actuele informatie op binnen CASH. De gegevens worden automatisch aangevuld.
  • Controleren; U kunt zakelijke klanten controleren op KvK-nummer, adresgegevens, en SBI.

Momenteel heeft u de mogelijkheid om twee API-producten (koppelingen) te bestellen bij de Kamer van Koophandel voor gebruik in CASH:

  • Met KvK API Search kunt u zoeken naar één of meer bedrijven met een aantal zoekcriteria (zoals KvK-nummer, vestigingsnummer, RSIN, handelsnaam en adres). Het resultaat is een lijst, waarmee u basisgegevens op kunt halen vanuit het Handelsregister. De limiet is 1.000 resultaten (maximaal 10 resultaten per bladzijde).
  • Met KvK API Profile kunt u zoeken naar een bedrijf (met zoekcriteria, zoals KvK-nummer, vestigingsnummer en RSIN). Het resultaat is een uitgebreide set aan gegevens over dit bedrijf.

Voordelen

  • Overtypen van gegevens is verleden tijd
  • Altijd correcte data
  • Bespaar tijd doordat gegevens automatisch ingevuld worden

Praktisch

Voor het gebruik van de KvK-koppeling heeft u een aparte overeenkomst nodig bij de KvK. Bekijk ons stappenplan voor het activeren van de koppeling.

Let op: Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl