facebook

AcceptEasy (onderdeel van Serrala)

Uw facturen sneller betaald met de digitale acceptgiro!

Algemeen

AcceptEasy (onderdeel van Serrala) is een digitale acceptgiro die u met één druk op de knop rechtstreeks vanuit de module CASH Facturering kunt aanmaken en verzenden per e-mail. De ontvanger kan vanuit zijn eigen mailbox direct betalen met iDeal. AcceptEasy maakt het digitaal verzenden van nota’s, herinneringen en aanmaningen via e-mail veilig, zeker en bijzonder klantvriendelijk.

Ideaal voor bedrijven en verenigingen die geen webshop hebben, maar wel snel en elektronisch betalen willen aanbieden. Of wanneer een klant (bedrijf) een product pas mee mag nemen na betaling, kunt u eenvoudig en direct een AcceptEasy sturen, zonder dat de gemachtigde persoon op locatie is. Maar ook wanneer bijvoorbeeld een muziekvereniging een optreden geeft en men pas mag deelnemen nadat er € 7,50 betaald is, dan ziet AcceptEasy tot 1 minuut voor het begin van het optreden of er betaald is of niet. Zo geeft u uw klanten meer flexibiliteit en kunt u direct uw betaling innen.

Let op: AcceptEasy werkt niet in combinatie met de betaallink via de PSD2-bankkoppeling. Als je met AcceptEasy aan de slag wilt zul je eerste de betaallink moeten deactiveren.

Voordelen

  • Voor wie snel en elektronisch betalen wilt aanbieden aan zijn klanten
  • Unieke oplossing via CASH voor MKB tegen redelijke prijzen
  • Facturatiekosten lager, klanten betalen sneller
  • De betaling is zeker, niet terug te draaien en actueel bij te houden
  • Real-time zien of een betaling binnen is of niet
  • Foutloos verwerkt in uw CASH boekhouding
  • Kostenbesparend en milieuvriendelijk

Waarom AcceptEasy?

Vanwege het betaalgemak en het gebruik van e-mail als communicatiekanaal worden verzonden facturen met AcceptEasy gemiddeld 10 tot 14 dagen eerder betaald dan papieren facturen of acceptgiro’s. Papieren acceptgiro’s zijn niet meer van deze tijd en is voor beiden partijen arbeidsintensief. Met AcceptEasy hoeft de acceptgiro hoeft niet meer overgetypt te worden bij het internetbankieren, waar de meeste mensen hun betalingen doen, waardoor de betaling foutloos wordt verwerkt en u facturatiekosten bespaart.

Praktisch

Bij het versturen van een AcceptEasy factuur-batch, is het mogelijk om direct aan te geven op welk moment u herinneringen wilt sturen. De voortgang van de betaling is eenvoudig bij te houden en ook de klant ziet aan de hand van de e-mail of de betalingstermijn binnenkort verloopt, verlopen is of niet meer te betalen.

Het automatisch opvolgen van ongeopende of niet-betaalde AcceptEasy facturen werkt eenvoudig en is een stuk efficiënter dan handmatige verwerking. Omdat AcceptEasy een online oplossing is, kan ook uw accountant op elk moment inloggen en meekijken.

Om een digitale acceptgiro mee te kunnen sturen met de verkoopfacturen uit CASH, is naast CASH Connect een aparte overeenkomst nodig met onze partner AcceptEasy.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl