CASH API 3.0 | Cash Software

CASH API 3.0

Automatische import en export

Algemeen

CASH stelt de API 3.0 ter beschikking aan CASH Connect klanten. Via deze API kan er data tussen CASH en externen uitgewisseld worden. De externe partij kan informatie (data) opvragen via de API, welke CASH vervolgens automatisch terugstuurt. De API zorgt dus voor een automatische export en import van data gegevens.

Hoe werkt de API?

Een API dient als een interface tussen verschillende softwareapplicaties. Hierdoor geven de gebruikte codes elkaar automatisch toegang tot informatie en/of functionaliteiten zonder dat ontwikkelaars hoeven te weten hoe het andere programma precies werkt.

Voordelen

Het voordeel van een API is dat deze op de achtergrond werkt door met andere programma’s of besturingssystemen te communiceren over wat men op dat moment in de software doet. Omdat de functies aangeroepen kunnen worden in plaats van ze zelf te programmeren door het gebruik van API’s, hoeft de software niet van nul af aan opnieuw gebouwd te worden, wat een groot voordeel is!

Praktisch

Voor programmeurs bieden wij technische specificaties aan omtrent het gebruik van de API. Zie de documentatie op deze pagina.

Om automatische koppelingen te maken met de CASH API 3.0, heeft u het  CASH Connect abonnement nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl