facebook

Extra fiatteringsmogelijkheden

E-mail signaleringen naar wens in te stellen & meer mogelijkheden

Algemeen

Met CASH Connect profiteert u van handige fiatteringsmogelijkheden: extra’s rondom de signalering van te fiatteren facturen binnen CASH. Wanneer een factuur ter fiattering aangeboden wordt, ziet u dit niet alleen terug in uw Startscherm maar kunt u ook instellen wanneer u en/of uw medewerkers hier een notificatie e-mail over ontvangen.

Deze notificatie is naar wens in te stellen. Zo kunt u de notificatie aan/uit zetten, een limiet van 1 e-mail per dag instellen, cc/bcc ontvangers toevoegen en een reminder instellen wanneer de fiattering uitblijft. CASH merkt ook als er een te fiatteren factuur wordt aangeboden ná de dagelijks ingestelde e-mail notificatie, in dat geval ontvangt u en/of uw medewerken nog een e-mail.

Voor grotere bedrijven en accountants- en administratiekantoren is het mogelijk deze notificatie uit te zetten óf de limiet op 1 e-mail per dag in te stellen, omdat wij ons kunnen voorstellen dat u en/of uw medewerkers anders teveel e-mails ontvangen gedurende de dag. Uiteraard is de signalering voor te fiatteren facturen ook gewoon te zien in uw CASH Startscherm.

Voordelen

  • Facturen via de UBL-koppeling worden automatisch op fiatteren gezet
  • Notificatie te fiatteren factuur/facturen per e-mail
  • Aan/uit mogelijkheid
  • Limiet in te stellen tot maximaal 1x per dag
  • CC/BCC toevoegen
  • Reminder instellen

Praktisch

Extra fiatteringsmogelijkheden is onderdeel van CASH Connect.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl