facebook

Online kassakoppeling BizzCloud

Alle financiële transacties via online kassasysteem BizzCloud automatisch verwerkt in CASH!

Algemeen BizzCloud koppeling

De koppeling tussen CASH en BizzCloud biedt u de mogelijkheid om uw productiviteit te verhogen. Waar u voorheen handmatig kassamutaties moest importeren in CASH, werkt dit nu volledig automatisch. U koppelt CASH eenvoudig met uw BizzCloud kassa om zo alle financiële transacties, zoals omzet, pin- en kasbetalingen, automatisch in uw CASH boekhouding te verwerken. Zo neemt de foutgevoeligheid af en houdt u meer tijd over voor andere zaken. Wel zo prettig!

BizzCloud biedt een cloud-based kassa oplossing (POS) voor de retail, de horeca, clubs en verenigingen en service bedrijven. Ook zijn meerdere online kassa’s eenvoudig te koppelen. BizzCloud is te gebruiken via de browser op een tablet, laptop, computer of via de complete hardware oplossing van BizzCloud inclusief bonnenprinter en barcodescanner. Vraag BizzCloud naar de mogelijkheden.

De BizzCloud kassa is modulair opgezet en kan daarom worden aangepast aan uw branche of gewenste werkwijze. Zo kunt u ook eenvoudig extra functies toevoegen als uw bedrijf groeit. BizzCloud koppelt niet alleen met uw CASH boekhouding, maar eventueel ook met webshops zoals CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce zodat uw kassa en online verkopen gekoppeld kunnen worden.

Hoe het werkt

Door de innovatieve online oplossing van BizzCloud, wordt uw kassa naadloos gekoppeld met uw online boekhouding in CASHWeb.

Wanneer u de online kassa aan het einde van de dag afsluit, worden alle kassamutaties automatisch verstuurd en verwerkt in CASH. U heeft daar dus geen omkijken meer naar. Wanneer u tijdelijk geen internetverbinding heeft, kunt u gewoon door blijven werken met BizzCloud zolang u de browsergeschiedenis niet wist. Zodra de verbinding hersteld is, worden alle transacties alsnog opgeslagen. Wij adviseren u elke dag uw kassa af te sluiten, zodat de koppeling met uw CASH boekhouding gemaakt kan worden.

De af te dragen btw wordt op basis van het geldende btw-tarief automatisch berekend en alle pin- en creditcardbetalingen worden geboekt in CASH.

Voordelen

  • Online kassa oplossing te gebruiken via de browser op een tablet, laptop, computer of complete hardware-oplossing van BizzCloud
  • Financiële transacties dagelijks automatisch verwerkt in de boekhouding
  • Meerdere kassa’s eenvoudig online te koppelen
  • Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven
  • Bespaar tijd en voorkom fouten

Praktisch

Het is te adviseren om de kassa dagelijks af te sluiten, zodat de financiële transacties op datum in CASH verwerkt worden. Om de gegevens te kunnen verwerken, heeft u een internetverbinding nodig. Is uw internet weggevallen, dan blijft het BizzCloud kassasysteem gewoon operationeel. De transacties worden dan opgeslagen zodra de internetverbinding weer actief is.

Let op: Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect. Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met BizzCloud nodig. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl