facebook

PSD2-Bankkoppeling

Automatische verwerking van bij- en afschrijvingen van alle rekeningen van 1500 banken in de EU met de nieuwe PSD2-bankkoppeling!

PSD2-Bankkoppeling

PSD2 integreert internet bankieren met uw CASH boekhouding, ook via de app! De PSD2-bankkoppeling is de opvolger van onze traditionele bankenkoppeling met ABN Amro, ING, Rabobank, Knab en bunq en beschikbaar voor ALLE betaalrekeningen van 1500 banken in de EU.

Alle banktransacties worden met deze koppeling realtime bijgewerkt in CASH. Daarnaast kunt u facturen direct betalen vanuit CASH en heeft u uniek overzicht van uw inkomsten en uitgaven… zonder dat u CASH hoeft te verlaten en ook via de app!

Alle banktransacties realtime in CASH

Met de PSD2-bankkoppeling kunt u boekhouden en bankieren in één! Banktransacties worden realtime en automatisch verwerkt van alle rekeningen die u gekoppeld heeft. Dat betekent dat u uw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen of te uploaden, waardoor de administratie altijd up-to-date is.

Boekhouden en bankieren in één

Maar ook betalingen doet u eenvoudig vanuit CASH, ook via de app! Selecteer de factuur die u wilt betalen, kies de juiste betaalrekening, geef toestemming met de inlogcodes van de bank en de factuur wordt betaald, gematched en automatisch afgeboekt… allemaal in CASH.

Daarnaast kunt u ook overschrijven vanuit CASH en ziet u alle gekoppelde bankrekeningen in één overzicht. Zo kunt u gemakkelijk wisselen tussen bankrekeningen zonder telkens opnieuw in te hoeven loggen.

Geen aparte schermen of apps meer, maar boekhouden en bankieren in één!

Facturen scannen & herkennen

Gebruik de PSD2-bankkoppeling in combinatie met CASH Scan & Herken. Met de volledig geïntegreerde Scan & Herken oplossing kunt u inkoopfacturen bij binnenkomst inscannen en direct doorsturen naar uw administratie voor automatische verwerking. Nadat u het boekingsvoorstel op basis van de gescande factuur heeft goedgekeurd, wordt er automatisch een betaaladvies klaargezet. Vervolgens kunt u via de PSD2-bankkoppeling eenvoudig betalingen doen vanuit CASH. Zo wordt dubbel invoer werk voorkomen en weet u zeker dat facturen zijn goedgekeurd voordat u deze betaald.

Voordelen PSD2-Bankkoppeling

  • Koppelen met 1500 banken en elke rekening in de EU!
  • Zakelijke én privé bankrekeningen koppelen
  • Realtime al uw banktransacties automatisch verwerkt in CASH
  • Automatische koppeling wil zeggen geen extra handeling nodig om gegevens op te halen
  • Geen aparte apps gebruiken voor boekhouden en bankieren
  • Betalingen ook direct kunnen uitvoeren, zonder naar een andere omgeving te gaan
  • Veilig: elke 180 dagen toestemming verlengen en altijd toestemming geven bij elke betaling
  • PSD2 maakt overschrijving zonder factuur mogelijk vanuit CASH
  • Grafisch inzicht in inkomsten/uitgaven van alle gekoppelde rekeningen

Praktisch

Binnen CASH kunt u eenvoudig de PSD2-bankkoppeling activeren en uw rekening(en) koppelen, waarna u ook via de CASHapp alle functies kunt gebruiken en bijvoorbeeld ook uw toestemming elke 180 dagen kunt verlengen. De PSD2-Bankkoppeling is onderdeel van CASH Connect. Standaard kunt u met de PSD2-bankkoppeling 3 bankrekeningen per administratie koppelen.

Let op: Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect. Om de PSD2-bankkoppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl