facebook

Rabo Boekhoudkoppeling

Automatisch betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties uitwisselen tussen CASH en Rabobank

Rabo Boekhoudkoppeling

De Rabobank is per 1 augustus 2022 gestopt met de traditionele bankenkoppeling tussen Rabobank en CASH. Ter vervanging heeft de Rabobank een vernieuwde koppeling geïntroduceerd: De Rabo Boekhoudkoppeling.

Met de Rabo Boekhoudkoppeling bespaart u veel tijd en geld doordat u eenvoudig betaalopdrachten, informatie over saldi en diverse transacties kunt uitwisselen tussen CASH en Rabobank. Geen dubbele handelingen meer dus!

Saldo en bankmutaties ophalen

Met de Rabo Boekhoudkoppeling kunt u alle zakelijke betaal- en spaarrekeningen bij de Rabobank koppelen aan uw CASH administratie. Bij- en afschrijvingen van uw rekeningen worden automatisch geboekt, 7 dagen per week, waardoor u ook in het weekend inzicht heeft in uw betalingsverkeer. Daarnaast wordt ook het saldo automatisch opgehaald. U werkt dus altijd met actuele rekeninginformatie.

Betaal- en incasso-opdrachten

Andersom verzendt CASH uw batches met betaal- en incasso-opdrachten naar uw bank, zodat u snel en makkelijk uw betalingen kunt doen. Handmatig uploaden is niet meer nodig. Nadat de batch is aangeleverd hoeft u alleen nog maar te ondertekenen. Na verwerking ontvangt u de status van de batch in CASH.

Voordelen Connect

Wanneer u gebruikmaakt van CASH Connect kunt u naast de Rabo Boekhoudkoppeling ook allerlei andere extra’s gebruiken om nog efficiënter te werken. U kiest zelf welke functionaliteiten voor uw bedrijf of kantoor relevant zijn om te gebruiken. Bijvoorbeeld CASH Scan & Herken voor automatische factuurverwerking, de kassakoppeling om kassamutaties te versturen of de PSD2-bankkoppeling om privé rekeningen bij de Rabobank of rekeningen bij andere banken dan de Rabobank te koppelen aan uw administratie.

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de Rabo Boekhoudkoppeling en de PSD2-bankkoppeling? Vergelijk alle functionaliteiten.

Voordelen Rabo Boekhoudkoppeling

  • Koppelen met alle zakelijke betaal- en spaarrekeningen bij de Rabobank
  • Dagelijks al uw bankmutaties automatisch verwerkt in CASH
  • Altijd actuele rekeninginformatie
  • Batches met betaal- en incasso-opdrachten verzenden naar uw bank
  • Eenmalig toestemming geven voor het uitwisselen van gegevens tussen CASH en Rabobank

Praktisch

Deze koppeling is onderdeel van CASH Connect. Ook dient u te beschikken over het Rabo Business Banking (Professional) pakket om gebruik te kunnen maken van de Rabo Boekhoudkoppeling. U hoeft slechts één keer toestemming te geven voor het uitwisselen van gegevens om deze koppeling te activeren.

Let op: Om de Rabo Boekhoudkoppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl