facebook

Scanboeken

Scannen, mailen, klaar!

Algemeen

DizzyData (voormalig NewViews) zorgt met haar scan & herken oplossing voor automatisering van de factuurstroom. Met deze koppeling kunt u uw facturen inscannen, waarna ze volautomatisch in CASH worden verwerkt! Dat betekent dat u nauwelijks nog hoeft te boeken.

U scant uw facturen (in-/verkoop) of andere documenten in en mailt ze naar uw speciale e-mailaccount. De gegevens worden hier omgezet in een boekingsvoorstel waar u zelf nog wijzigingen in kan aanbrengen. Hierna worden de gegevens omgezet in een XML-bestand die automatisch in CASH wordt ingelezen en geboekt. Na controle/correctie door de boekhouder wordt de complete boeking in CASH opgeslagen, inclusief de originele gescande factuur. Geen handmatige verwerking meer, maar volledig automatisch! Dat scheelt u veel tijd en fouten.

Voordelen

  • Scannen, mailen, klaar!
  • Bespaart u veel tijd aan facturen inboeken
  • Iedereen kan het
  • Lagere boekhoudkosten
  • Automatische boekingsvoorstellen
  • Originele scan opgeslagen
  • Automatische suggestie voor nieuwe crediteuren

Praktisch

Voor het scannen, mailen en omzetten in een XML-bestand heeft u een apart abonnement nodig bij onze partner DizzyData. CASH is hier een samenwerking voor aangegaan, zodat de koppeling altijd goed werkt en u de beste deal krijgt. Deze oplossing is geschikt voor zowel ondernemers als accountant- en administratiekantoren.

Let op: Scanboeken is onderdeel van CASH Connect. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl