facebook

Webshop koppeling

Facturen vanuit uw webshop automatisch naar uw CASH boekhouding

Algemeen

Dankzij de webshop koppeling met BizzCloud is het handmatig overtypen van facturen uit uw webshop naar CASH verleden tijd. Na het verzenden van een factuur vanuit webshops CCV Shop, Magento, Prestashop en WooCommerce, wordt de factuur automatisch aan de CASH boekhouding aangeboden. Met deze webshop koppeling worden alle nieuwe relaties eveneens aangemaakt indien deze niet in de boekhouding aanwezig zijn.

Voor webshop koppelingen met de module CASH Handel, waarmee de orders vanuit de webshop aan de orderadministratie van CASH Handel worden aangeboden verwijzen wij u naar de koppeling met Softmaat.

Voordelen

  • Nooit meer overtypen van gegevens
  • Minder foutgevoelig
  • Tijdbesparend

Praktisch

De webshop koppeling wordt door BizzCloud eenmalig ingesteld in uw webshop. Voor het koppelen heeft u dan ook een aparte overeenkomst nodig met BizzCloud. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Helpdesk.

Let op: De webshop koppeling is onderdeel van CASH Connect. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl