Webshopkoppeling

Al uw webshopinformatie direct verwerkt in CASH!

Algemeen

Met de volautomatische koppeling tussen uw Magento-webshop en CASH, worden al uw nieuwe klantgegevens en verkoopfacturen direct verwerkt in uw CASH administratie! Ook kunt u uw gehele voorraad eenvoudig bijhouden vanuit één systeem.

Voordelen

  • Alles overzichtelijk in één administratie!
  • Altijd actuele voorraad
  • Actueel overzicht van uw financiën
  • Lagere administratiekosten (geen dubbele handelingen meer)

Praktisch

Magento is marktleider op het gebied van Open Source webwinkel-systemen. Vanwege de flexibiliteit van Magento, kunt u uw webwinkel zo inrichten als u dat wilt. Als u nog geen webwinkel heeft, kunnen wij u in contact brengen met partijen die Magento webwinkels ontwerpen en implementeren. De koppeling met CASH is een eenmalige instelling, waarna alle gegevens automatisch uitgewisseld worden.

Voor het gebruik van de webshopkoppeling heeft u het CASH Connect abonnement nodig.

Hoe werkt de webshopkoppeling?

De koppeling maakt het mogelijk uw CASH administratie te koppelen aan uw eigen webshop. Hierdoor kunt u gemakkelijk gegevens als artikelgroepen, artikelen, voorraden, orders en betaalgegevens uitwisselen.

Bij het afdrukken van de factuur met CASH wordt de boekhouding en de voorraad binnen CASH direct bijgewerkt. Na elke vooraadmutatie binnen CASH wordt de voorraad direct bijgewerkt in uw webwinkel. Prijsafspraken met klanten worden overgenomen in Magento.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Zeestraat 76
2518 AD Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl