Webwinkel koppeling

Koppel uw financiële- en voorraadgegevens van uw webwinkel automatisch aan uw CASH.

Algemeen

Overtypen van gegevens uit uw webwinkel naar CASH is verledentijd dankzij onze volautomatische koppeling met Webwinkelfacturen.nl. Dankzij deze koppeling zullen gegevens uit WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Mijnwebwinkel, CCV Shop en Lightspeed direct in CASH verschijnen en automatisch verwerkt worden!

Hoe het werkt:
Wanneer een verkoop in uw webshop plaatsvindt, worden direct de order- en klantgegevens in CASH verwerkt bij de grootboekmutaties en de stamgegevens. Indien u gebruikmaakt van de module CASH Handel, wordt bij een verkoop in uw webshop direct de verkooporder in CASH gemaakt en is uw voorraad ook direct bijgewerkt!

Klik op onderstaande logo’s om de koppeling met uw webshop te activeren:

Voordelen

  • Nooit meer overtypen van gegevens
  • Bespaar tijd en verminder foutgevoeligheid
  • Altijd actueel inzicht uw bedrijf
  • Uw voorraad altijd up-to-date (wanneer u CASH Handel gebruikt)

Praktisch

Voor het koppelen van uw webwinkel met CASH heeft u een aparte overeenkomst nodig bij Webwinkelfacturen.nl. Bekijk ons stappenplan voor het activeren van de koppeling.

Let op: Deze koppeling is onderdeel van het CASH Connect abonnement, die u kunt afsluiten bij uw huidige CASHWeb abonnement. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u naast CASH Connect tevens een CASH Webservicesabonnement nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl