facebook

Accordering Online

Speciaal voor accountants- en administratiekantoren

Algemeen

Klanten leveren op allerlei manieren documenten bij u aan. Dat kost u veel tijd kost om te verwerken. Met Cliënt Online van PinkWeb werkt u efficiënter. Het platform faciliteert de communicatie tussen uw cliënten en externe partijen zoals de KVK, bank en de Belastingdienst. Zo werkt u als accountant, boekhouder of administratiekantoor gemakkelijk samen met uw cliënten door het snel en veilig accorderen van documenten via Accordering Online.

Met Accordering Online voldoet u aan alle wettelijke eisen voor het accorderen van documenten. Het accorderen van documenten is zeer eenvoudig en loopt via de accountancyportal. Uw cliënt kan in één keer alle documenten accorderen voor meerdere bv’s en doet dat via uw website of via de mobiele app.

Voordelen

  • Eenvoudig en snel documenten accorderen
  • Alle documenten beheren in één dossier
  • Werk efficiënt, bespaar tijd en kosten
  • Communiceer eenvoudig met uw cliënten
  • Automatische notificaties en herinneringen

Praktisch

Met de accountancyportal van onze partner PinkWeb is het nu mogelijk om de OB en/of ICP aangifte eenvoudig online te laten accorderen door uw cliënt, vóórdat deze via Digipoort naar de Belastingdienst worden gestuurd. Uw werkwijze blijft hetzelfde; door de volautomatische koppeling met PinkWeb en uw instelling bij de verzendwijze van uw OB-parameters ontvangt uw cliënt voortaan eerst een e‐mail om de aangifte goed te keuren. Accordering Online verstuurt automatisch notificaties en herinneringen via e-mail en SMS en u volgt eenvoudig de status van een document vanuit CASH.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl