Bankenkoppeling Bunq - Visma CASH

Bunq Bankenkoppeling

Automatische verwerking van bij- en afschrijvingen

Algemeen

De automatische bankenkoppeling tussen CASH en bunq zorgt ervoor dat uw bankmutaties geheel automatisch in CASH verwerkt én direct geboekt worden. U bespaart veel tiid doordat u niet langer bankmutaties hoeft te exporteren uit bunq, om deze vervolgens te importeren in CASH. De mutaties worden direct gematched met de openstaande posten in CASH en zo direct geboekt! U kunt uw administratie met deze koppeling nog meer automatiseren.

De GRATIS bankenkoppeling is mogelijk met ALLE modules van CASH en is onderdeel van de CASH Webservices. Ook offline beschikbaar via het CASH Webservicesabonnement.

Voordelen

  • Dagelijks al uw bankmutaties automatisch verwerkt in CASH

Praktisch

Om uw bij‐ en afschrijvingen automatisch te verwerken in CASH, geeft u bunq toestemming om uw bij- en afschrijvingen naar CASH te verzenden.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om de bankenkoppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl