facebook

CASH Webservicesabonnement

Wanneer u een CASHWin (offline) licentie met onderhoudscontract heeft, kunt u een CASH Webservicesabonnement nemen voor €35,50 per maand. Dat is ongeacht het aantal modules en/of gebruikers. 

U kunt vervolgens kiezen om daarmee online te gaan werken met CASHWeb of offline te blijven werken met CASHWin én toch gebruik te kunnen maken van de tijdbesparende webservices en dagelijkse back-ups.

Online gaan werken

Met het CASH Webservices ‘online’ abonnement kunt u online administreren met alle voordelen die daarbij horen tegen een gereduceerd tarief per maand. De programmatuur van CASHWeb is identiek aan onze offline software waardoor u op de gebruikelijke wijze blijft werken, maar de mogelijkheid krijgt om overal en wanneer u wilt online in uw administratie te werken!

Offline blijven werken

Met het CASH Webservices offline abonnement werkt u offline op de computer waar u CASH heeft geïnstalleerd, maar kunt u toch gebruikmaken van de interessante en tijdbesparende services die CASHWeb biedt. Zoals de bankenkoppeling die uw bankmutaties volledig automatisch inleest en verwerkt en de koppeling met de Belastingdienst voor het eenvoudig verzenden van uw aangifte via CASH.

Automatische back-ups

Werkt u offline met CASHWin en wilt u op een veilige en makkelijke manier back-ups maken van uw administratie? Dan kan dat eenvoudig via het CASH Webservicesabonnement. Door middel van een dagelijkse back-up wordt al uw data automatisch opgeslagen in een streng beveiligd datacenter, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw belangrijkste informatie. Daarnaast is uw informatie altijd makkelijk terug te zetten, mocht dat nodig zijn. Dit kan eenvoudig door uw laatste back-up te downloaden van het datacenter.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl