CASH Webservicesabonnement | Cash Software //tags weggehaald naar de Tagmanager// 27-07-2-21

CASH Webservicesabonnement

Wanneer u een CASHWin (offline) licentie met onderhoudscontract heeft, kunt u een CASH Webservicesabonnement nemen voor slechts €20,00 per maand extra. Dat is ongeacht het aantal modules en/of gebruikers!

U kunt vervolgens kiezen om daarmee online te gaan werken met CASHWeb of offline te blijven werken met CASHWin én toch gebruik te kunnen maken van de tijdbesparende webservices en dagelijkse back-ups.

Het CASH Webservicesabonnement wordt jaarlijks vooraf in rekening gebracht middels een jaarfactuur (€ 240,-)

Online gaan werken

Met het Cash Webservices ‘online’ abonnement kunt u online administreren met alle voordelen die daarbij horen tegen een gereduceerd tarief per maand. De programmatuur van CASHWeb is identiek aan onze offline software waardoor u op de gebruikelijke wijze blijft werken, maar de mogelijkheid krijgt om overal en wanneer u wilt online in uw administratie te werken!

Offline blijven werken

Met het Cash Webservices offline abonnement werkt u offline op de computer waar u CASH heeft geïnstalleerd, maar kunt u toch gebruikmaken van de interessante en tijdbesparende services die CASHWeb biedt. Zoals de bankenkoppeling die uw bankmutaties volledig automatisch inleest en verwerkt en de koppeling met de Belastingdienst voor het eenvoudig verzenden van uw aangifte via CASH.

Automatische back-ups

Werkt u offline met CASHWin en wilt u op een veilige en makkelijke manier back-ups maken van uw administratie? Dan kan dat eenvoudig via het CASH Webservicesabonnement. Door middel van een dagelijkse back-up wordt al uw data automatisch opgeslagen in een streng beveiligd datacenter, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw belangrijkste informatie. Daarnaast is uw informatie altijd makkelijk terug te zetten, mocht dat nodig zijn. Dit kan eenvoudig door uw laatste back-up te downloaden van het datacenter.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl