Kredietinformatie - Visma CASH

Kredietinformatie

Voorkomt wanbetalers en beperkt uw risico’s

Algemeen

Check of uw klanten kredietwaardig zijn, zowel consumenten als bedrijven. Via deze volledig geïntegreerde koppeling met RiskSolutions en Dun & Bradstreet kunt u in CASH kredietrapporten van uw relaties opvragen en direct bij de desbetreffende relatie opslaan.

Elk bedrijf heeft wel eens te maken met wanbetalers. Het is erg vervelend en het kost veel moeite en tijd om deze klanten te laten betalen. Zo kunt u na het aanmanen een incassobureau of deurwaarder inschakelen, maar voorkomen is beter dan genezen. Doe daarom de kredietcheck voordat u een nieuwe klant of bestelling accepteert om het betalingsrisico in te schatten.

Voordelen

  • Bepaal of u uw (nieuwe) klant krediet verstrekt
  • Voorkom wanbetalers en beperk uw risico’s
  • Zowel consumenten als bedrijven checken
  • Direct op te vragen vanuit een relatie in CASH

Praktisch

Alleen voor het opvragen van een kredietrapport wordt een bijdrage van de externe partij gevraagd. De verschillende mogelijkheden ziet u wanneer u op het dashboardicoontje in CASH klikt en één van de partijen kiest (afhankelijk of u een consument of bedrijf wilt checken).

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl