PSD2: Bankenkoppeling 4.0 | Cash Software

PSD2 Bankkoppeling 4.0

Automatische verwerking van bij- en afschrijvingen van alle rekeningen van 5000 banken in de EU!

PSD2: Bankkoppeling 4.0

PSD2 integreert internet bankieren met uw CASH boekhouding, ook via de app! De PSD2-koppeling is de opvolger van de bankenkoppeling en beschikbaar voor alle rekeningen van alle 5000 banken in de EU. Alle transacties worden met deze koppeling realtime bijgewerkt in CASH. Daarnaast kunt u facturen direct betalen vanuit CASH en heeft u uniek overzicht van uw inkomsten en uitgaven… zonder dat u CASH hoeft te verlaten en ook via de app!

Alle banktransacties realtime in CASH

Met de PSD2 bankenkoppeling kunt u boekhouden en bankieren in één! Banktransacties worden realtime en automatisch verwerkt van alle rekeningen die u gekoppeld heeft. Dat betekent dat u uw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen of te uploaden, waardoor de administratie altijd up-to-date is.

Boekhouden en bankieren in één

Maar ook betalingen doet u eenvoudig vanuit CASH, ook via de app! Selecteer de factuur die u wilt betalen, kies de juiste betaalrekening, geef toestemming met de inlogcodes van de bank en de factuur wordt betaald, gematched en automatisch afgeboekt… allemaal in CASH.

Daarnaast kunt u ook overschrijven vanuit CASH en ziet u alle gekoppelde bankrekeningen in één overzicht. Zo kunt u gemakkelijk wisselen tussen bankrekeningen zonder telkens opnieuw in te hoeven loggen.

Geen aparte schermen of apps meer, maar boekhouden en bankieren in één!

Voordelen PSD2

  • Koppelen met 5000 banken en elke rekening in de EU!
  • Realtime al uw banktransacties automatisch verwerkt in CASH
  • Automatische koppeling wil zeggen geen extra handeling nodig om gegevens op te halen
  • Geen aparte apps gebruiken voor boekhouden en bankieren
  • Betalingen ook direct kunnen uitvoeren, zonder naar een andere omgeving te gaan
  • Veilig: elke 90 dagen toestemming verlengen en altijd toestemming geven bij elke betaling
  • PSD2 maakt overschrijving zonder factuur mogelijk vanuit CASH
  • Grafisch inzicht in inkomsten/uitgaven van alle gekoppelde rekeningen

Praktisch

Binnen CASH kunt u eenvoudig uw rekening(en) koppelen en PSD2 activeren, waarna u ook via de CASHapp alle functies kunt gebruiken en bijvoorbeeld ook uw toestemming elke 90dagen kunt verlengen. Bekijk ook het stappenplan hieronder. Per gekoppelde rekening betaalt u € 5,- per maand.

Let op: Standaard beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om de bankenkoppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig.

ING bankenkoppeling

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl