facebook

Natalja en Pascal vertellen over klantbezoeken

Natalja Ruinard (links) en Pascal Janssen (rechts) kom je zelden tegen op ons kantoor in Den Haag. Zij reizen namelijk stad en land af om onze handels klanten te bezoeken. Natalja doet dit als Senior Accountmanager vanuit verkoop. Zij bepaalt samen met de klant of CASH Handel de oplossing kan bieden. Pascal is als Consultant bij de meeste handels klanten bekend. Hij verzorgt de implementatie van het systeem en zorgt ervoor dat klanten aan de slag kunnen met onze software. Ze vertellen je zelf wat ze zo leuk vinden aan hun werk.

Het leukste aan het bezoeken van klanten

Natalja: “Je krijgt echt een kijkje achter de schermen als je klanten bezoekt. En ik kom bij heel veel verschillende soorten klanten, van een eenmanszaak aan huis tot een groot bedrijf met meerdere afdelingen. Door in zoveel verschillende ‘keukens’ te kunnen kijken, leer ik veel over allerlei soorten bedrijfsprocessen. Soms zie ik zelfs hoe producten gemaakt worden die ik zelf in de winkel koop.”

Pascal: “Je krijgt inderdaad een exclusief kijkje in de keuken. En je bouwt ook echt band op met de klant. Als consultant ervaar ik persoonlijk hoe goed er gebruik wordt gemaakt van onze software en hoe dit bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo kan ik live meemaken hoe succesvol bedrijven zijn en hoe wij ze helpen groeien.”

Natalja: “Het is elke dag weer een leuke uitdaging om de administratieve processen op de werkvloer te vertalen naar onze mooie oplossingen. Je ziet sommige mensen echt enorm enthousiast worden door de verbeteringen die we met ons pakket voor ze kunnen realiseren. Dat is zo leuk om te zien!”

Natalja: “De mooiste uitdaging is dan ook om de ingewikkelde administraties juist wat eenvoudiger te maken. Bijvoorbeeld door een creatieve oplossing te bedenken waardoor het onmogelijke toch mogelijk blijkt. De meest ingewikkelde klanten zijn eigenlijk de leukste. Helemaal als hetgeen dat je bedacht hebt dan ook nog fantastisch blijkt te werken in de praktijk. Dit geeft de meeste voldoening. En daar word ik zelf ook heel blij van.”

Pascal: “Er zijn inderdaad altijd wel bedrijven die een werkwijze hebben die niet helemaal binnen de standaard kaders past. Als ik ter plaatse geconfronteerd word met vragen is het aan mij om samen met de klant een oplossing binnen onze software te vinden die voor hen werkt. Maar dat is een uitdaging die ik graag aan ga!”

Benieuwd naar CASH Handel?

CASH Handel helpt je overzicht te creëren en tijd en geld te besparen door jouw inkoop, verkoop, voorraadbeheer en financiën te automatiseren. Je beheert al je processen vanuit één pakket dat speciaal is ontwikkeld voor groothandels, winkels en webwinkels. Zo krijg je volledige controle over jouw logistieke en financiële processen. Elke combinatie van verkoopkanalen is mogelijk met CASH Handel.