facebook

CASH voor Ondernemers

Online administreren met CASH bespaart ondernemers niet alleen veel tijd en geld, maar het geeft ook altijd een betrouwbaar actueel overzicht van de belangrijkste cijfers. Met CASH kun je zelfs automatisch boekhouden, ook via de handige CASHapp!

CASH ontwikkelt oplossingen voor elk soort onderneming, groot en klein. Van eenmanszaak tot handel- en productiebedrijven, maar ook voor verenigingen & stichtingen. Van boekhouden tot ERP.

R

Altijd en overal 24/7 actueel inzicht in je belangrijkste cijfers met het Dashboard, de Bedrijfsstatus en overzichten.

R

CASH groeit met je mee en is eenvoudig uit te breiden met modules voor o.a. Facturering, CRM, Handel en Projecten.

R

Eenvoudig zelf boekhouden of (deels) samenwerken met je boekhouder; makkelijk en snel in één online omgeving.

Benieuwd naar Cash?

We helpen je graag op weg met Cash. Daarom hebben wij een adviesmodule ontwikkeld waarin je in een paar minuten minuten door een reeks vragen wordt geleid. Aan de hand van jouw antwoorden bepalen wij welk pakket het beste bij jouw wensen en behoeftes past.

Automatisch boekhouden

Met Robotic Accounting, oftewel volledig automatisch boekhouden, heb je als ondernemer de keuze om alles, maar dan ook echt alles, automatisch te laten verlopen voor jouw administratie. Een betaalbare totaaloplossing waarbij de foutgevoeligheid afneemt, je jouw productiviteit verhoogt en die zorgt voor een grote besparing van tijd én geld!

Word een Automation Hero

CASH biedt diverse mogelijkheden om uw administraties te automatiseren. Maar juist door alle mogelijkheden, kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Waar begin je met automatiseren? Welke koppelingen kies je om jouw administratie zo efficiënt mogelijk te laten draaien? Hoe kun je jouw automatiseringsgraad naar een hoger niveau tillen?

Wij helpen je graag een Hero in automatisering te worden!

Eenvoudig samenwerken

Je kunt zoveel inlogcodes aanmaken als je wilt, voor je medewerkers of je collega’s. Via de gratis meewerkfunctie kun je jouw boekhouder of accountant inzage geven in de administratie en deze desgewenst laten controleren, bijvoorbeeld voordat je btw-aangifte doet. Zo kun je eenvoudig – op afstand – samenwerken.

samenwerking onderneming en accountant

CASH Connect

CASH ‘connect’ jouw administratie met verschillende externe partijen om je nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden jouw in- en verkoopfacturen met CASH Connect – na goedkeuring – volledig automatisch geboekt! Het enige wat je hoeft te doen is de UBL- en/of PDF-factuur naar een e-mailadres van CASH te (laten) sturen. Dit bespaart je enorm veel tijd en dus geld en het zorgt ervoor dat alle facturen direct digitaal op te roepen zijn door jou en jouw medewerkers.

Aanbevolen modules

CASH is geschikt voor elk soort ondernemer en bedrijf.
Alle CASH modules zijn geïntegreerd te gebruiken, compleet in functionaliteit en inclusief ondersteuning van onze deskundige helpdesk.

Boekhouden
vanaf

€35,00

PER MAAND

Online boekhouden
voor elk soort onderneming

Uitgebreid debiteurenbeheer
UBL Ready
Belasting– en bankenkoppeling
Uitgebreide rapportages
Realtime inzicht met de CASHApp

Factureren
vanaf

€37,50

PER MAAND

Factureren geïntegreerd
met de boekhouding

Facturen automatisch geboekt
Geautomatiseerd aanmanen
Digitaal factureren in PDF
E-facturatie in UBL
Verschillende BTW tarieven &
kortingspercentages
Factureren via de CASHapp

Lonen
vanaf circa

€2,50

PER LOONSTROOK

Online verlonen geïntegreerd
met de boekhouding

Alle mogelijke loonberekeningen
Koppelingen met bank, Belastingdienst
en pensioenfondsen
Loonstroken in eigen huisstijl
Periodieke en jaarlijkse overzichten
Optioneel: Online Loonportal

Animatievideo's

Online boekhouden

Jouw boekhouding vormt de basis van elke administratie. Omdat jouw bedrijf groeit, wordt jouw boekhouding en het overzicht steeds belangrijker. Met ons online boekhoudpakket kun je op elk gewenst moment uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de modules: Facturering, CRM, Projecten en Handel. Zo betaal je altijd alleen voor de modules die je nodig hebt en werk je volledig geïntegreerd vanuit één online pakket.

CASH Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Bespaar circa € 2,50 per factuur bij verzending per e-mail in PDF met UBL. Factureer ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Efficiënt verlonen

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kun je loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met jouw online boekhouding! Een complete loonadministratie voer je eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

Logistiek (ERP)

Automatiseer jouw logistieke en financiële processen in één overzichtelijk pakket. Door de volledige integratie hoef je informatie slechts één keer in te voeren, waarna het in jouw gehele administratie wordt verwerkt. Hierdoor kun je goede afspraken maken, deze nakomen en tijdig leveren. Jouw administratie is modulair uit te breiden met modules voor Handel, Productie en Service & Onderhoud. CASH: van boekhouden tot ERP.

Boekhouden via de CASHapp

Automatisch boekhouden met CASH, ook via de CASHapp! De CASHapp geeft je in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al jouw administraties, waar je ook bent. Ook heb je altijd alle relatiegegevens voor handen, kun je ter plekke notities toevoegen en uren registreren maar ook in- en verkoopfacturen, kas- en pinbonnen en declaraties fotograferen en direct inboeken, facturen fiatteren en maak je met een paar klikken een verkoopfactuur!

CASH CRM

Ongeacht hoeveel afdelingen, medewerkers en klanten je hebt, met CASH CRM worden jouw klanten altijd op een persoonlijke manier benaderd en zoals het hoort: volgens afspraak en op tijd! Geef klanten met een vraag of probleem de service die zij verdienen. Alle nodige gegevens zijn overzichtelijk weergegeven en binnen handbereik via de CRM Cockpit, waaruit jouw verkoopafdeling tegelijkertijd duidelijke rapportages haalt en verkoopkansen gebruikt.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl