CASH Klantenmiddag

Met trots hebben wij vorig jaar de Loonportal geïntroduceerd. De Loonportal is uitermate geschikt om privacygevoelige informatie en documenten op een veilige manier te delen met werkgevers en werknemers, geheel volgens de AVG (privacywetgeving). Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de uitwisseling van salarisstroken of journaalposten. Mocht u nog geen kennis genomen hebben van de Loonportal, dan nodigen wij u graag uit voor onze gratis middagsessie, maar ook als u all gebruikmaakt van de Loonportal bent u van harte welkom. Wij zullen verder ingaan op het gebruik en de voordelen van de Loonportal (waaronder de LOONapp en uitgebreide rapportagemogelijkheden) en u ook bijpraten over de ontwikkelingen van de AVG.

Wij kiezen bewust voor een bijeenkomst in een kleine setting, omdat we graag met u en uw collega’s in gesprek gaan over de praktische kant van de Loonportal en privacywetgeving. Er zijn daarom slechts een beperkt plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden!


De eerstvolgende CASH Loonportal sessie vindt plaats op donderdag 21 maart op ons kantoor in Den Haag van 13.30 tot circa 15.30 uur (kosteloos).

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl