CASH Klantenmiddag Factureren met CASH

maandag 18 maart & dinsdag 26 maart van 13:30 – 15:30 uur in Den Haag

CASH biedt verschillende facturatiemodules voor verschillende behoeften. Elke module werkt geïntegreerd met uw CASH administratie, wat betekent dat de factuur automatisch verwerkt wordt in de financiële administratie, ook via de CASHapp en www.appcash.nl!

Facturen kunnen op verschillende manieren gemaakt worden en meestal denkt men hierbij aan het uiterlijk van de factuur. Maar met CASH is het uitgangspunt dat u én een mooie factuur maakt, én een foutloze factuur, én dat de factuur automatisch in de administratie wordt bijgewerkt. Dat scheelt u weer een extra handeling en de kans op fouten neemt af.

Om u nog beter te informeren over de verschillende manieren van factureren, geïntegreerd in CASH, en hoe u hiermee tijd kunt besparen, nodigen wij u graag uit voor informatieve sessies bij ons op kantoor in Den Haag. Wij kiezen bewust voor een bijeenkomst in een kleine setting, omdat we graag met u en uw collega’s in gesprek gaan over de praktische kant van Factureren (van producten, diensten of uren) vanuit uw boekhoudpakket. Er zijn daarom slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden!

De CASH Factureren-sessies vinden plaats op maandag 18 maart & dinsdag 26 maart op ons kantoor in Den Haag van 13.30 tot circa 15.30 uur (kosteloos).

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl