facebook

Boekhouden

Boekhouden is de basis van elke administratie. Omdat uw bedrijf groeit, wordt uw boekhouding en het overzicht steeds belangrijker. Met ons online boekhoudpakket kunt u op elk gewenst moment uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de modules: Facturering, CRM, Projecten en Handel.

Zo betaalt u altijd alleen voor de modules die u nodig heeft en werkt u volledig geïntegreerd vanuit één online pakket.

Online boekhouden

Online boekhouden waar en wanneer u wilt zorgt voor 24/7 actueel overzicht en bespaart tijd & geld.

Alles automatisch

CASH boekt automatisch door, wat betekent dat u alles slechts één keer hoeft in te voeren.

Altijd actueel inzicht

Altijd en overal actueel en grafisch inzicht in uw belangrijkste cijfers, ook via de gratis CASHapp!

Automatisch boekhouden

Alles in uw administratie kunt u 100% automatisch laten verwerken. Zo worden in- én verkoopfacturen en bankmutaties automatisch geboekt, maar ook foto’s van facturen en bonnetjes via de CASHapp! Daarnaast kunt u de talloze koppelingen met instanties en partners gebruiken en werken alle modules geïntegreerd, waardoor informatie slechts eenmaal ingevoerd wordt.

Download brochure

Inclusief handige webservices

Met de gratis en tijdbesparende CASH Webservices hoeft u nauwelijks nog te boeken. Denk aan de bankenkoppeling voor de automatische verwerking van uw bankmutaties en de koppeling met de Belastingdienst voor het doen van uw aangifte via Digipoort. Ook offline te gebruiken.

24/7 inzicht: in control

De Dashboards, Startpagina, CRM Cockpit, Bedrijfsstatus en de CASHapp geven in één oogopslag eenvoudig inzicht in uw administratie. Vergelijk dit jaar vs. vorig jaar qua kosten, opbrengsten, resultaten en debiteuren naar ouderdom etc. U hebt de volledige controle over uw administratie en rapportage, waar en wanneer u dat nodig heeft .

Modules

De boekhouding vormt de basis van elke administratie.
CASH biedt compacte en complete modules aan met alle functionaliteiten die u mag verwachten van een goed boekhoudpakket.

BOEKHOUDEN
COMPACT

€35,00

PER MAAND

Compact boekhoudpakket
voor MKB’ers

Inclusief koppelingen met belastingdienst en banken + handige CASHapp
Uitgebreid debiteurenbeheer
Bedrijfsstatus, balans, winst- en verlies
UBL Ready

Exporteren auditfile
Boeken in meerdere periodes

BOEKHOUDEN
COMPACTPRO

€57,00

PER MAAND

Voor de kleinzakelijke ondernemer
inclusief factureren.

Alle functionaliteiten van Boekhouden Compact én Factureren Compact met:
Betaalopdrachten buitenland
Automatische incasso
Inlezen bankafschriften
Automatisch aanmanen
Facturen sturen met de CASHapp

BOEKHOUDEN
COMPLEET

€79,00

PER MAAND

Voor grootzakelijke ondernemers
en administratiekantoren.

Compleet met extra boekhoud functies
Kostenplaatsen en verdeelsleutels
Periodieke boekingen
Meerdere valuta
Digitale Fiattering
Afschrijvingen
en budgetten
Maatwerkoverzichten

Vergelijk hier alle functionaliteiten.

Werken met de Splitscreen functie

Wanneer u niet gebruikmaakt van automatische factuurverwerking, biedt de Splitscreen-functie uitkomst. Met de Splitscreen-functie in CASH kunt u facturen inboeken zonder van scherm te wisselen. Op de ene helft van uw scherm ziet u de factuur, op de andere helft ziet u het boekingsscherm. Een boeking is binnen enkele seconden gemaakt! U stelt eenvoudig de verdeling van het scherm bij en kunt bovendien zelf bepalen of u de factuur links of rechts van het boekingsscherm wilt zien. De Splitscreen functie is ook beschikbaar bij fiatteren.

CASH groeit met u mee

Omdat uw bedrijf groeit, wordt uw boekhouding en het overzicht steeds belangrijker. Met CASH kunt u op elk gewenst moment uitbreiden als dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan extra modules voor factureren, voorraadbeheer, urenregistratie en verlonen. Zo betaalt u alleen voor de modules die u nu nodig heeft, maar hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u in de toekomst uitgebreidere behoeften krijgt.

Efficiënt samenwerken

Een van de voordelen van online boekhouden is dat u overal kunt werken en inzicht heeft. Door uw medewerkers een eigen inlogcode te geven, werkt u eenvoudig samen in dezelfde administratie.

Met de handige meewerkfunctie geeft u ook uw boekhouder of accountant eenvoudig toegang voor bijvoorbeeld de controle voordat u de btw-aangifte vanuit CASH indient bij de Belastingdienst. U werkt samen in één online omgeving en bent dus altijd up-to-date. Dit levert grote tijdsbesparingen op.

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“Wanneer mijn klanten vragen met welke boekhoudsoftware ik het liefste werk, beveel ik altijd CASH aan. Om verschillende redenen, maar de belangrijkste reden is dat het in CASH simpelweg het gemakkelijkst is om terug te klikken naar de originele boeking en correcties te maken. Geen vervelende en tijdrovende tegenboekingen, gewoonweg even corrigeren en klaar. Daar komt nog bij dat het contact met de Helpdesk van CASH altijd snel verloopt; er wordt bijna altijd direct opgenomen en de enkele keer dat dit niet gebeurt, word ik binnen een uur al teruggebeld”

Pia Roelofs

Eigenaar, Administratie Assistent

“Wij hebben in 1990 voor CASH gekozen en daar hebben wij nog steeds geen spijt van. Dat CASH continu in ontwikkeling is hebben wij in de afgelopen jaren duidelijk mee kunnen maken. Eerst kon CASH alleen nog Nederlandse guldens aan, na een tijdje kwamen daar ook vreemde valuta bij wat voor ons erg belangrijk was en nog steeds is. Ook de meer uitgebreide mogelijkheden m.b.t. serienummers zijn voor ons een mooie aanvulling geweest.”

Dhr. M. Oosterhof

Operations Manager, Distrilab B.V.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl