Factureren - Visma CASH

Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete digitale factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Facturen en offertes maken en versturen in enkele seconden!
Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Stuur de factuur digitaal per e-mail in PDF mét UBL.

Facturen en offertes maakt en verstuurt u ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Z

Automatisch geboekt

Verstuur facturen vanuit CASH en deze zijn direct geboekt in uw boekhouding.

Eigen lay-out

Digitaal facturen versturen, als PDF factuur in uw eigen huisstijl mét UBL.

s

Aanmaanrobot

Geautomatiseerde debiteurenadministratie met automatische aanmaningen.

Facturatie modules

Integreer eenvoudig een facturatie module met uw CASH boekhouding.

Factureert u vanuit uw voorraad? Kijk dan bij CASH Handel.

FACTUREREN
COMPACT

€35

PER MAAND

Alle basisfuncties voor
facturering

Facturen automatisch geboekt
Geautomatiseerd aanmanen
Digitaal factureren in PDF
E-facturatie in UBL
Verschillende BTW tarieven &
kortingspercentages
Factureren met de CASHapp

FACTUREREN
COMPLEET

€39

PER MAAND

Complete
factureringsfunctionaliteit

Alle functies van Factureren Compact mét:
Periodiek
factureren
Automatisch indexeren 
Automatisch voorraad afboeken
Kas- en pinbetaling direct geboekt
Factuur in vreemde valuta
Voorraad administratie

PROJECTEN
URENREGISTRATIE

€49

PER MAAND

Urenregistratie mét
factureringsfunctie

Kosten per werksoort
Kosten per werknemer
Met Factuurvoorstel
Termijnfacturering
Budget vs. echte kosten
Geavanceerde rapportages

Urenregistratie met de CASHapp

Vergelijk hier alle functionaliteiten.
Financiële module verplicht, alle combinaties mogelijk.

Facturatie

In uw huisstijl

Bepaal zelf de opmaak van de factuur door te kiezen uit één van de voorbeelden of door deze zelf samen te stellen. De verzending kan per post of per e-mail. CASH Facturering is ook voor de facturering van terugkerende posten, zoals abonnementen of verhuur; per maand, kwartaal of jaar. Met een simpele druk op de knop stelt u dit gemakkelijk zelf in en worden facturen automatisch verstuurd.

E-facturatie (UBL)

E-factureren, of elektronisch factureren, is het per e-mail versturen van facturen, met als bijlage een PDF- én UBL-bestand. Dit UBL-bestand is een elektronische factuur waarin alle factuurinformatie in een gestandaardiseerd formaat staat, zodat deze direct kan worden geboekt in de administratie van de ontvanger. Binnen alle modules van CASH is het al jaren mogelijk om de facturen per e-mail te versturen. CASH voegt dan automatisch een UBL-bestand aan de factuur toe.

UBL factureren
Facturatie

Effectief debiteurenbeheer

Uw debiteurenadministratie is automatisch up-to-date met CASH. Zodra u facturen verstuurt via CASH, worden deze direct geboekt in uw administratie. Schakelt u de aanmaanrobot in, dan wordt automatisch een herinnering of aanmaning verstuurd na het verstrijken van de door u ingestelde periode. Zo is uw debiteurenadministratie altijd op orde en heeft u geen omkijken naar uw debiteurenbeheer!

Factureren met de app

Factureren via de app

Stuur eenvoudig facturen vanuit de CASHapp, bijvoorbeeld ter plekke bij uw klant. Ook registreert u eenvoudig direct uw uren. Daarnaast geeft de CASHapp u altijd en overal realtime inzicht in uw bedrijfsstatus en heeft u toegang tot al uw relaties.

Meer weten?

Wij geven u graag een online demonstratie van het pakket of probeer het zelf (30 dagen gratis):

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“Een van mijn klanten vraagt mij om meer dan de standaard overzichten, in CASH maak ik zonder problemen maatwerkoverzichten waarin ik precies uiteen kan zetten wat mijn klant wil zien. Incassobatches maken, factureren en projectadministraties voeren is inmiddels ook al routine voor mij. Tot slot is het fijn dat Cash een aantal keer per jaar met handige ontwikkelingen komt. Recentelijk is het kunnen tussenvoegen van een regel in onderhoud dagboeken mogelijk gemaakt; ideaal!”

Pia Roelofs

Eigenaar, Administratie Assistent

“De helpdesk is vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Anders dan ik bij andere helpdesks wel heb meegemaakt helaas. Je wilt eigenlijk gewoon direct geholpen worden, bij Cash kijken ze gewoon even met je mee en lossen je probleem direct op. Een mooie club om mee te werken! Ik zelf ben niet altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT en automatiseren, maar ik zeg altijd, daar heb ik Cash voor!”

Dhr. B.G. van Dijk

Eigenaar, V.D.C. Fiscale en Administratieve Dienstverlening

“Wij zijn sinds 1994 kind aan huis bij Cash, zo voelt het in ieder geval. Daar zijn een aantal redenen voor. Zo kunnen we snel met elkaar schakelen, gewoon 1 op 1. Bij CASH kunnen we binnen één pakket gebruikmaken van handige koppelingen, bijvoorbeeld met Go2UBL, scan & herken oplossingen, Vision Planner, maar ook de automatische bankenkoppelingen. Fijn om daar slechts één aanspreekpunt in te hebben in plaats van allerlei verschillende partners.”

Rob van de Graaf

Partner, Van der Leeden & Partners, Accountants en Belastingadviseurs

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl