MijnSalarisPostvak

Salarisspecificaties online aanbieden aan uw medewerkers

Algemeen

De extra service MijnSalarisPostvak biedt een online portal waar u uw medewerkers inzicht kunt geven in salarisspecificaties en andere salarisgegevens. U upload eenvoudig alle documentatie m.b.t. de salarisadministratie die u beschikbaar wilt stellen aan uw medewerkers:

• Salarisspecificaties
• Jaaropgaven
• Word- en Excel-documenten

Optimaal beveiligde werknemersportal

Middels een beveiligde verbinding upload u de gewenste documentatie, waarna uw medewerker een e-mail ontvangt dat er een nieuw document klaar staat op www.mijnsalarispostvak.nl. Het downloaden van de documenten gaat wederom middels de beveiligde verbinding. Gebruik van MijnSalarisPostvak is vele malen veiliger dan het e-mailen van documentatie! Bovendien blijft alle documentatie beschikbaar in de portal zolang u de CASH Lonen module afneemt.

Praktisch

Wilt u weten wat uw medewerkers zien wanneer u gebruikmaakt van MijnSalarisPostvak? Ga naar www.mijnsalarispostvak.nl en log in met de volgende gegevens:

Gebruikersnaam: demo@microloon.nl
Wachtwoord: demo

Voor accountants- en administratiekantoren
Dataprivacy is een blijvend aandachtspunt; u ontkomt er als professionele organisatie niet aan om privacygevoelige gegevens op een veilige manier te delen met uw klant en haar medewerkers. MijnSalarisPostvak is een met certificaten bekroonde werknemersportal. Uiteraard kunt u de omgeving personaliseren met uw logo of het logo van uw klant.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Zeestraat 76
2518 AD Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl