Vendit

Uw journaalposten en kasmutaties automatisch versturen van Vendit naar CASH!

Algemeen

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar afrekensoftwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Daarnaast is Vendit deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Voordelen

  • Verhoog uw winkelomzet
  • Helder inzicht in succes van artikelgroepen

Praktisch

De koppeling met Vendit werkt geheel automatisch. U blijft echter zelf volledig in controle; u geeft zelf aan op welk moment de export moet plaatsvinden. Wanneer er een betaling plaatsvindt kunt u er nu ook voor zorgen dat de informatie over de afgeboekte facturen automatisch weer naar Vendit verzonden wordt!

Voor het gebruik van deze koppeling heeft u een overeenkomst met Vendit nodig.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl