facebook

Pilot CASH Lonen 2.0

Bij Visma CASH staat ontwikkeling voorop. Daarom hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe, snellere versie van CASH Lonen. We zijn ontzettend benieuwd naar hoe onze gebruikers deze nieuwe versie ervaren en nodigen je uit om deel te nemen aan de pilot.

Wat houdt de pilot precies in?

De pilot is gericht op het optimaliseren van de nieuwe versie van CASH Lonen. Doe jij mee met de pilot, dan krijg je de unieke kans om samen met ons jouw ultieme salarisadministratie pakket te ontwikkelen. Als deelnemer werk je als een van de eerste gebruikers in een CASHWeb omgeving met de nieuwe versie van CASH Lonen. Je wordt de gehele pilotfase door ons begeleid en je deelt jouw bevindingen en ervaringen met ons. Jouw feedback gebruiken wij bij het optimaliseren van onze nieuwe CASH Lonen module.

Waarom meedoen aan de pilot?

R

Sneller online verlonen.

R

Kans om mee te kijken in onze keuken.

R

Meer invloed op ontwikkelingen door met ons samen te werken.

R

Beveiliging verzorgt door CASH (Platinum beoordeling).

R

Automatisch back-ups.

R

Je kunt Microloon ernaast blijven draaien.

R

Microloon heeft niet het eeuwige leven.

Inschrijven voor de pilot

Wil je deelnemen aan de pilot? Schrijf je in via het onderstaande formulier. Wij zullen daarna beoordelen of je geschikt bent voor deelname. Indien je geselecteerd wordt om deel te nemen, krijg je hiervan bericht.


 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl