facebook

CASH Basiscursus (online)

Een must voor nieuwe gebruikers

Algemeen

Hoe gaat u snel van start met CASH? Dat leert u in deze basiscursus. U leert in korte tijd de belangrijkste handelingen en functies. Heel handig voor medewerkers die net met het pakket gaan werken. Ook een aanrader voor bestaande gebruikers die nog meer nieuwe mogelijkheden zullen ontdekken.

Cursusinhoud blok 1

Deze online cursus is bedoeld voor nieuwe gebruikers, die nog niet hebben ingelogd of dit wel al hebben gedaan maar nog geen administratie hebben aangemaakt, om kennis te maken met de CASH-programmatuur. Natuurlijk zijn gebruikers die al enige tijd met CASH werken ook van harte welkom, grote kans dat u allerlei nieuwe features ontdekt of dat u oplossingen leert waar u al enige tijd naar op zoek was.

De digitale cursus begint met het tonen van de mogelijkheden voor u als (hoofd)gebruiker. Denk hierbij aan:

• het inloggen
  • het aanmaken van verschillende ‘Gebruikers’ met speciale of beperkte rechten
  • uw persoonlijke scherm-instellingen
  • beveiliging door het instellen van wachtwoorden en 2-Staps Authenticatie

Na deze basisinstellingen te hebben behandeld, wordt een nieuwe administratie met behulp van de ‘aanmaak procedure’ aangemaakt. Het is zeker mogelijk en zelfs aan te raden om tijdens deze cursus uw eerste administratie aan te maken als deze nog niet bestaat. U weet dan zeker dat na deze instructie uw administratie klaar is voor de boekingen.

Ter afsluiting wordt de ‘Menu-structuur’ in CASH uitgelegd en wordt er een eerste aanzet gegeven voor het boeken in de verschillende dagboeken. Het gebruik en de mogelijkheden van de dagboeken Inkoop, Verkoop, Kas en Bank wordt in blok 2 behandeld.

Cursusinhoud blok 2

Een groot deel van de originele Basiscursus wordt in deze digitale versie behandeld. Deze online cursus is bedoeld voor nieuwe klanten die al een administratie hebben aangemaakt of bestaande klanten die zich verder willen verdiepen in de mogelijkheden tijdens het boeken. Ook hier is de kans groot dat u allerlei nieuwe features ontdekt of dat u oplossingen leert waar u al enige tijd naar op zoek was.

Wat wordt er behandeld in deze digitale cursus:

• Inkoopboek
  • Verkoopboek
  • Bankboek

Vooral het Inkoopboek en het Bankboek zullen uitgebreid behandeld worden, waarin bij het Inkoopboek natuurlijk ook de aandacht wordt gevestigd op Automatisch boeken” en in het Bankboek de aandacht vooral op de ‘Automatische bankenkoppeling’ wordt gevestigd.

Benodigdheden online cursus

De online instructie wordt met behulp van het programma “Teamviewer” uitgevoerd. CASH zal u voor de start van deze instructie middels een e-mail uitnodigen deel te nemen aan een ‘Meeting’. Als u op deze meeting-link klikt dan wordt u automatisch verbonden met de CASH instructie Meeting. Per meeting zullen er maximaal 10 deelnemers aansluiten. Het spreekt voor zich dat een goede internetverbinding bijdraagt aan een succesvolle instructie.

De cursusleider zal met u door de verschillende schermen ‘surfen’, u kijkt dan op uw eigen scherm mee met de instructeur. Omdat we u graag actief willen laten deelnemen, raden wij u aan om een 2e scherm of computer paraat te hebben. Op dit 2e scherm logt u in op uw eigen CASH-licentie en kunt u in uw eigen administratie of in de DEMO-administratie boekingen verrichten ter oefening.

Zorg dat u onderstaande paraat heeft:

• Inloggegevens van uw CASH-licentie
  • Goed werkende computer of laptop met 2e scherm of 2e computer/laptop
  • Goede internetverbinding
  • Rustige omgeving voor goede concentratie
  • Uw bedrijfsgegevens (KvK, Bankrekening, OB-nummer etc.) indien u uw eerste administratie wilt aanmaken (Blok 1).

Praktisch

De online cursus zal om 9:45 uur starten met de digitale verbindingen te initiëren waarna om 10:00 uur de instructie zal beginnen tot maximaal 12:30 uur (2,5 uur). De kosten per blok bedragen €150,-.

Over Visma CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt!

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

info@cash.nl