facebook

CASH cursus op maat

Stel uw eigen cursus samen!

Algemeen

Het is mogelijk om een cursus samen te stellen met de onderwerpen naar uw keuze. De ‘Cursus op maat’ is een dagdeelcursus (ochtend of middag) en heeft betrekking op onderwerpen die voornamelijk in de cursus voor gevorderden worden behandeld.

Zo kunt u onderwerpen samenstellen die specifiek op uw bedrijf of instelling van toepassing zijn en waar geen dagdeelcursus voorhanden is. Afhankelijk van de onderwerpen kunnen we 3 tot 4 onderwerpen behandelen in één dagdeel.

De “Cursus op maat” is daarnaast uitstekend te combineren met andere dagdeelcursussen welke op onze website gepland staan zoals ‘De Omzetbelasting’ of ‘Betalingsverkeer’.

Praktisch

Voor een cursus op maat rekenen wij € 495,- per dagdeel. Indien u hier nog een cursus voor of na boekt, waardoor u een gehele dag bij ons op cursus bent, bieden wij u een lunch aan tussen de middag.

Heeft u Interesse in een cursus op maat? De cursus wordt samengesteld in overleg met de docent. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vooropleiding

Enige basiskennis van de CASH-programmatuur is vereist voor een cursus op maat.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl