facebook

CASH Facturering cursus (online)

Alles om efficiënt te factureren

Algemeen

Deze online cursus hebben wij ontwikkeld voor de gebruiker die met CASH wil factureren. Binnen 2 a 2,5 uur worden de standaard instellingen en de procedure voor factureren behandelt. Daarna kunt u direct beginnen met factureren.

Cursusinhoud

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Invoeren van de belangrijkste Parameters en Stamgegevens
  • Instellingen voor de CASHapp
  • Factureren, de procedure
  • Formulier lay-outs
  • Diversen en vragen

Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van de zogenaamde “Demo-adm” welke in iedere licentie aanwezig is. U kunt natuurlijk ook direct de parameters en stamgegevens invoeren in uw eigen administratie. U weet dan zeker dat u na deze instructie direct kan factureren vanuit CASH.

Vooropleiding

De cursist dient enige kennis van, en werkervaring met, de module CASH Boekhouden te hebben. Denk daarbij aan het gebruik van functietoetsen en menustructuren.

Praktisch

De online cursus zal om 9:45 uur starten met de digitale verbindingen te initiëren waarna om 10:00 uur de instructie zal beginnen tot maximaal 12:30 uur (2,5 uur). De kosten per blok bedragen €110,-.

Benodigdheden online cursus

De online instructie wordt met behulp van het programma “Teamviewer” uitgevoerd. CASH zal u voor de start van deze instructie middels een e-mail uitnodigen deel te nemen aan een ‘Meeting’. Als u op de meegezonden link klikt dan wordt u automatisch verbonden met de CASH instructie Meeting. Per meeting zullen er maximaal 10 deelnemers aansluiten. Het spreekt voor zich dat een goede internetverbinding bijdraagt aan een succesvolle instructie.

De cursusleider zal met u door de verschillende schermen ‘surfen’, u kijkt dan op uw eigen scherm mee met de instructeur. Omdat we u graag actief willen laten deelnemen raden wij u aan om een 2e scherm of computer paraat te hebben. Op dit 2e scherm kunt u eventueel op uw eigen CASH-licentie inloggen en uw parameters en stamgegevens invoeren tijdens de online cursus.

Zorg dat u onderstaande paraat heeft:

  • Inlog gegevens van uw CASH-licentie,
  • Goed werkende computer met 2e scherm of 2e computer,
  • Goede internetverbinding,
  • Rustige omgeving voor goede concentratie,
  • Uw bedrijfslogo in JPG of PNG, liefst op A4-formaat.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl