facebook

Wist je dat CASH een uitgebreide FAQ heeft binnen het pakket met documentatie over verschillende functies: rechtsboven in CASHWeb of via Menu > FAQ in CASHWin.

CASH Support

Hier vind je handige instructievideo’s en andere hulpmiddelen. Uiteraard helpen onze deskundige support medewerkers je graag telefonisch of per mail wanneer dat nodig is. Voor CASH Lonen bieden wij een gespecialiseerde support.

Support CASH

ma t/m vr – 09:00 – 17:00
(T) 070 – 3 560 570
(E) helpdesk@cash.nl

Support CASH Lonen

ma t/m vr – 09:00 – 17:00
(T) 088 – 400 51 11
(E) helpdesk@cashlonen.nl

CASH Cursussen

Uitgebreide en professionele trainingsmogelijkheden voor elke CASH-module.

 

Instructievideo's

Hoe maak je een administratie aan en voeg je relaties toe? Bekijk onze behulpzame instructievideo’s.

 

FAQ

Vragen over CASH? Je kunt daar snel, eenvoudig en 24 uur per dag antwoord op vinden in onze support FAQ.

 

CASHWin updaten

Hier kun je eenvoudig de laatste versie van CASHWin (offline) downloaden en jouw wachtwoord opnieuw opvragen.

 

Teamviewer

Om je beter te helpen, kan een support medewerker je vragen om Teamviewer te starten. Met Teamviewer kan een medewerker van de Support ‘meekijken’ op jouw computerscherm.

Teamviewer

Om je beter te helpen, kan een Helpdeskmedewerker je vragen om Teamviewer te starten. Met Teamviewer kan een medewerker van de support ‘meekijken’ op jouw computerscherm.

Teamviewer is niet beschikbaar op mobiel of tablet.

Hoe werkt het?

je start het programma met onderstaande link. Daarna wordt via internet eenmalig een verbinding gelegd tussen jouw PC en de PC van een van onze medewerkers, zodat we kunnen volgen wat er gebeurt op jouw beeldscherm. Je kunt TeamViewer alleen gebruiken terwijl je een supportmedewerker aan de telefoon heeft.

Zodra je TeamViewer afsluit, wordt ook direct de verbinding met ons verbroken. Er wordt niets op jouw PC geïnstalleerd, dus er blijft ook niets op jouw PC achter. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl