facebook

Visma Connected Experience voor Accountants

Cash Software Salaris

CASH Lonen is Salarissoftware voor accountants. Met CASH Lonen kunt u AVG-proof salaris documentatie delen met werknemers en werkgevers. Aangiftes kunt u direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst sturen en volledig geïntegreerd werken met uw financiële CASH administratie! Hierdoor is de salarisadministratie direct correct geboekt in de financiële administratie! Dit bespaart niet alleen dubbel werk, het vermindert ook de kans op fouten.

Voor klant die behoefte hebben aan een volledige ERP-oplossing is de salarisadministratie verder uit te breiden met o.a. modules voor facturering, samenwerken, urenregistratie, handel, productie, en andere ERP toepassingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Volledig integreerbaar

Flexibel en online verlonen, volledig geïntegreerd met uw CASH-administratie

~

Veiligheid & zekerheid

Optimaal beveiligde portal voor het delen van HR-documenten met uw klanten

Real-time rapportages

Waardevolle inzichten dankzij maatwerk-rapportages op basis van real-time data

Loonadministratie

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kunt u loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met uw online boekhouding! Een complete loonadministratie voert u eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

Loonportal

Elke organisatie is onder de nieuwe AVG wet verplicht om de veiligheid van privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens op loonstroken, jaaropgaven en arbeidscontracten, te waarborgen. Met de Loonportal voor salarisverwerkers worden deze gegevens op een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers én krijgt u toegang tot mooie rapportages.

Kortom, veilig & efficiënt (loon)gegevens delen!

Privacy & veiligheid

Met ingang van de nieuwe privacywet (AVG) heeft elke organisatie meer verplichtingen gekregen bij het verwerken van persoonsgegevens (NAW, BSN, etc.). Het veilig ter beschikking stellen van privacygevoelige informatie op loonstroken, jaaropgaven en andere persoonlijke documenten, is daar een belangrijk onderdeel van. Het risico is hoog bij het (handmatig) e-mailen of per post sturen van deze informatie; een fout is snel gemaakt. Met CASH Lonen voor salarisverwerkers worden deze gegevens op een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers én krijgt u toegang tot mooie rapportages!

Dé totaaloplossing

De Accountancyportal verbindt slimme online oplossingen en koppelingen tot dé totaaloplossing voor uw kantoor. Zo heeft u alles in handen om uw kantoor de toekomst in te brengen. 100% compleet in functionaliteit, inclusief geautomatiseerd debiteurenbeheer en salarisadministratie met CASH Lonen. Uw klanten versturen professionele facturen en hebben altijd en overal real-time inzicht. Met de Accountancyportal bespaart u 50% van uw tijd en ervaart geen piekverwerking meer.

Visma Connected Experience

De Visma-familie bestaat uit Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. De waarde van deze samenwerking vertalen we door naar onze klanten. Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange-termijn-partnerschap kunnen wij accountants de Visma Connected Experience bieden. Daarmee is Visma een businesspartner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen.

Animatievideo’s

Samenwerken met accountant

Met CASH kiest u samen met uw klant de meest geschikte vorm van samenwerking. Wil en/of kan uw klant prima zelf een deel van de administratie voeren, dan richt u zich meer op advies en controle. Indien u de gehele administratie voor uw klant voert, kunt u uw cliënt wel actueel inzicht geven met de Accountancyportal. Bovendien kunt u kleine administratieve taken bij de klant neerleggen, zodat u efficiënter kunt werken.

CASH Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze automatisch door in de boekhouding. Geschikt voor alle branches die goederen of diensten factureren. Bespaar circa € 2,50 per factuur bij verzending per e-mail in PDF met UBL. Factureer ook eenvoudig vanuit de CASHapp!

Efficiënt verlonen

CASH Lonen bevat alle loonberekeningen en deze voldoen altijd aan de actuele wetgeving. Zo kunt u loonstroken eenvoudig mailen, aangiftes direct vanuit het pakket naar de Belastingdienst versturen en volledig geïntegreerd werken met uw online boekhouding! Een complete loonadministratie voert u eenvoudig en voordelig online voor ca. € 2,50 per loonstrook.

De Visma-familie

De Visma Connected Experience voor accountants wordt vertegenwoordigd door de volgende leden van de Visma-familie:

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl