facebook

Van Zero naar Hero met CASH

Word een Hero in automation!

Er is zoveel meer mogelijk dan je zou denken als het gaat om automatiseren. Maar juist door alle mogelijkheden, kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Waar begin je met automatiseren en welke koppelingen kies je om je administratie zo efficiënt mogelijk te laten draaien?

Wij helpen jou graag een Hero in automatisering te worden!

STAP 1: Online werken

STAP 2: Koppelen = key

STAP 3: Jij blijft in control

Blijf een Hero met CASH!

Zero: Startpunt in automatisering

Belangrijk is om ergens te starten met automatiseren. Vaak zijn we zo gewend aan een manier van werken, dat we vastroesten in oude gewoonten of geen reden zien om te veranderen. Dat betekent niet dat je het slecht doet, alleen dat het vaak beter, sneller en mooier kan. Stel; je werkt al jaren met CASH of via een bepaalde werkwijze, dan zijn er heel wat vernieuwingen de revue gepasseerd. Als ondernemer snappen wij dat je het te druk hebt om al deze vernieuwingen bij te houden. Echter, hoe langer je wacht, hoe groter de drempel lijkt te worden om mee te gaan in die vernieuwing. ‘Lijkt’, want het is nooit te laat voor verbetering en wij helpen jou graag deze inhaalslag te maken.

Online werken
CASH Totaalpakket

STAP 1: Online werken

Voor velen is online werken inmiddels de standaard geworden. We willen immers vanaf elke plek eenvoudig kunnen werken en inzicht krijgen in onze belangrijkste bedrijfsprocessen. Online werken met CASH is daarom de eerste stap in automatisering.

;
CASH Totaalpakket

STAP 2: Koppelen = key

Wanneer je online werkt, kun je je administratie ‘connecten’ (koppelen) met allerlei tools die jouw administratie verder automatiseren. Je kiest zelf welke koppelingen voor jouw bedrijfsprocessen relevant zijn om te gebruiken. Het grootste voordeel van koppelingen is dat je de informatie op slechts 1 plek hoeft binnen te laten komen en dit in de gehele administratie automatisch wordt verwerkt waar dat nodig is. Ook werk je eenvoudig samen met je boekhouder of accountant aan de administratie, doordat deze op afstand kan meekijken/werken. Koppelen is dus key in het automatiseringsproces.

;
CASH Totaalpakket

STAP 3: Jij blijft in control

Automatiseren klinkt voor sommige mensen als de controle uit handen geven, maar niets is minder waar. In CASH houd jij de volledige controle over je administratie. In plaats van alles te moeten controleren, geven handige signaleringen en notificaties alleen aan wat ook daadwerkelijk nodig is om te controleren. Een betaling wordt bijvoorbeeld nooit automatisch verwerkt, zonder dat daar goedkeuring (fiattering) voor gegeven is. Maar ook wanneer een factuur niet automatisch verwerkt kon worden vanwege missende informatie, dan is er controle nodig. Via een overzichtelijk Dashboard zie je in een oogopslag welke acties om jouw aandacht vragen.

;
CASH Totaalpakket

Blijf een Hero met CASH!

Ben jij al een Hero in automatisering? Gefeliciteerd! Behoud je Hero-status door mee te blijven groeien met de ontwikkeling. Hoe sneller je vernieuwing/verbetering adopteerd, hoe makkelijker het is om ‘bij’ te blijven. Ook kost het minder tijd om stap-voor-stap mee te gaan met ontwikkelingen dan jaren stil te blijven staan en in een keer over te moeten naar een nieuwe vreemde wereld. Er is altijd ruimte voor verbetering, altijd een doel dat nagestreefd kan worden. Daarom blijven wij CASH continu verbeteren, voor alle ondernemers!

Efficiënt samenwerken op afstand

Ben je een boekhouder of accountant? Dan zet digitalisering de deur open naar een slimme samenwerking met klanten, waardoor jij je werk zo efficiënt mogelijk kunt doen. Je bepaalt samen met de klant welke manier van samenwerking het beste past. Door online te werken geef je je klant o.a. de mogelijkheid om stukken het hele jaar door digitaal aan te leveren. Ook kan je de klant vanuit de eigen online administratie zelf laten factureren en/of verlonen, waarna alles automatisch geboekt wordt. Zo is de administratie altijd up-to-date en zijn piekverwerkingen tijdens de btw-maanden verleden tijd. Daardoor ben je dus sneller klaar met je routineklussen en houd je door een efficiënte samenwerking meer tijd over voor bijvoorbeeld extra aandacht naar de klant of om meer klanten tegelijkertijd te kunnen bedienen.

Online werken

BEN JIJ AL EEN HERO IN AUTOMATION?

Automatiseren met CASH: van 0 tot 100%

Hoe word je nu een Hero in automatisering? Bekijk per onderdeel welke mogelijkheden er zijn om jouw administratie optimaal te automatiseren.

Plan vrijblijvend een online demo in met een van onze adviseurs om samen de mogelijkheden te bekijken om optimaal te automatiseren.

Waarom automatiseren?

P

Extra tijd door virtuele assistent

Waarom zou je routinematige klussen als een robot invoeren, als het ook daadwerkelijk door een robot voor je gedaan kan worden? Veel mensen vinden het ‘niet erg’ om te doen, ze zijn het immers gewend. Maar bedenk eens wat je nog meer met die extra tijd kunt doen voor jezelf, je bedrijf of je klanten? CASH wordt jouw virtuele assistent.

P

Continuïteit

We worden steeds veeleisender. We willen direct zien hoe we ervoor staan, dus moet alle informatie altijd up-to-date zijn. Maar ook voor de continuïteit is automatiseren steeds belangrijker. Als een medewerker ziek is of op vakantie gaat, wil je niet afhankelijk zijn en wil je dat de belangrijkste zaken automatisch doorlopen.

P

Minder kans op fouten

Gegevens hoeven niet meer op meerdere plekken, soms door verschillende mensen, handmatig ingevoerd of overgetypt te worden.

P

Actualiteit

Je hebt daarnaast altijd actueel inzicht, omdat gegevens direct automatisch verwerkt worden. Dus nooit meer sturen op verouderde data, maar direct actie daar waar dat nodig is.

Online werken met CASHWeb

Voor velen is online werken inmiddels de standaard geworden. We willen immers vanaf elke plek eenvoudig kunnen werken en inzicht krijgen in onze belangrijkste bedrijfsprocessen. Online werken met CASH is daarom de eerste stap in automatisering.

Bankkoppelingen

Internetbankieren met een app kennen we allemaal, maar wist je dat je dat nu ook kunt doen vanuit de CASHapp? Met de nieuwste PSD2-bankkoppeling betaal je direct facturen via de CASHapp, zonder je administratie te verlaten. Dat is gelijk het belangrijkste verschil met de traditionele bankenkoppeling plus dat je eenvoudig kunt koppelen met 1500 banken in de EU!

Meer informatie CASH PSD2-bankkoppeling

Btw-aangifte via Digipoort

De koppeling met Digipoort bestaat al geruime tijd om automatisch de btw-aangiften vanuit CASH naar de Belastingdienst te versturen. Uiteraard na uw goedkeuring. Ook de ICP-aangifte kan direct vanuit CASH ingediend worden.

Meer informatie koppeling Belastingdienst

Inkomende facturen

Inkomende UBL-facturen worden al jaren automatisch (na eventuele goedkeuring) verwerkt in CASH via het CASH Connect abonnement. Het enige wat u hoeft te doen is de factuur naar uw administratiepostbus te (laten) e-mailen.

Facturen die u in een PDF-, Word-, of Excel-formaat ontvangt, kunt u door één van onze partners laten omzetten in UBL voor automatische verwerking. Dit gebeurt achter de schermen, waardoor u ook deze slechts hoeft te (laten) e-mailen naar uw administratiepostbus. Of maak eenvoudig een foto via de CASHapp! Indien u niet koppelt met een van onze partners, dan staan deze facturen wel klaar in CASH om zelf te boeken via de Splitscreen-functie.

Meer informatie UBL-koppeling

Kennisartikel: Hoe werkt automatisch facturen inboeken?

 

Uitgaande facturen

Wanneer je met CASH factureert, krijg je de mogelijkheid om facturen te versturen als PDF-factuur in je eigen huisstijl mét UBL. Het voordeel is dat boekhoudpakketten deze UBL kunnen lezen en automatisch inboeken, waardoor u sneller betaald krijgt. Nog een voordeel is dat deze facturen automatisch opgeslagen worden bij je relatie en tevens direct geboekt zijn.

Nu is het echter ook mogelijk om verkoopfacturen die je in een ander pakket of met een ander programma maakt en die geen UBL-bestand hebben, om te laten zetten in een UBL-factuur en zo ook direct automatisch te laten boeken in CASH! Hierdoor neemt de foutgevoeligheid af en zijn uw facturen direct digitaal gekoppeld aan de boeking.

Meer informatie UBL-koppeling

Factureren met CASH

Aanmaanrobot

Door de Aanmaanrobot te gebruiken, ontvang je sneller uitgebleven betalingen van klanten zonder dat je hier zelf veel tijd aan hoeft te besteden! Via de Aanmaanrobot kun je CASH automatisch laten aanmanen op de datum dat de factuur vervalt (als de betaaldatum is verstreken), per e-mail of per print.

Periodiek boeken

Elke onderneming heeft wel te maken met een of meerdere abonnementen. Abonnementen helpen flexibel te zijn en we zien dat abonnementen steeds vaker aangeboden worden in verschillende dienstverlening. Deze facturen komen elke maand of elk kwartaal terug en in plaats van deze telkens per stuk in te boeken, kun je ze ook door CASH periodiek laten boeken. Dat betekent 1 keer inboeken en de rest van het jaar automatisch verwerkt. In combinatie met een actieve bankkoppeling worden ze ook automatisch geboekt.

Gratis CASHapp

Wist je dat je ook met onze app veel dagelijkse werkzaamheden snel en makkelijk kunt doen? De CASHapp geeft in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van alle administraties, waar je ook bent. Ook heb je altijd alle relatiegegevens voor handen, kun je ter plekke notities toevoegen en uren registreren, maar ook in- en verkoopfacturen, kas- en pinbonnen en declaraties fotograferen en direct inboeken, facturen fiatteren en maak je met een paar klikken een verkoopfactuur of offerte! Daarnaast behoort ook inzicht in HR-documentatie, zoals loonstroken en jaaropgaven tot de mogelijkheden als je de Loonportal gebruikt.

Ook voor de samenwerking tussen Accountancy en de klant is de CASHapp een waardevolle tool. Klanten hebben onderweg altijd toegang tot belangrijke bedrijfsinformatie en kunnen indien gewenst zelf bonnen/facturen insturen en betalingen goedkeuren via de PSD2-bankkoppeling in de app.

Meer informatie mogelijkheden met de CASHapp

Koppelen met andere applicaties

Naast onze CASH Webservices (gratis bij onze online modules) waarmee we volledig geïntegreerd koppelen met o.a. banken en Belastingdienst en bieden we het aanvullende CASH Connect met meer specialistische koppelingen en functionaliteiten voor een volledig geautomatiseerde administratie, zijn er nog vele (branche)pakketten die koppelen met CASH.

Deze koppelingen zijn bij ons bekend en getest. Staat uw gewenste koppeling er niet bij, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zelf koppelingen maken via onze API

Door onze API is het vrijwel altijd mogelijk te koppelen met andere software. Via deze API kan er data tussen CASH en een andere applicatie uitgewisseld worden. De applicatie kan informatie (data) opvragen via de API, welke CASH vervolgens automatisch terugstuurt. De API zorgt dus voor een automatische export en import van data gegevens.

Meer (technische) informatie CASH API

Loonportal met LOONapp

Het voornaamste voordeel van de Loonportal is dat (HR-)documenten op een veilige manier online gedeeld worden met uw medewerkers. Salarisstroken en jaaropgaven kunnen door uw medewerkers eenvoudig bekeken, opgeslagen en gedownload worden via de gratis LOONapp. Geheel volgens de privacywetgeving AVG!
Het is niet nodig om alle loonstroken één voor één in de Loonportal te uploaden; dit gaat volledig automatisch vanuit onze salarispakketten! De documenten worden direct in de juiste map in de Loonportal opgeslagen, zodat alleen de bevoegde persoon de informatie kan inzien. Bovendien wordt direct per e-mail een melding verstuurd naar de juiste persoon, wanneer een nieuw document in de Loonportal geplaatst is.

Meer informatie Loonportal

Accountancyportal

De Accountancyportal is een totaaloplossing speciaal samengesteld voor accountants- en administratiekantoren. Samen met een van onze adviseurs bekijkt u welke onderdelen u binnen de Accountancyportal gaat automatiseren. Via het Administratie Dashboard heeft u een compleet overzicht van al uw administraties en ziet u voor welk onderdeel er actie/controle vereist is waarnaar u direct kunt doorklikken.

Meer informatie Accountancyportal

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl