facebook

Ontdek de nieuwe CashHero layout

In CASHWeb kun je vanaf maandag 3 april kiezen voor de nieuwe en moderne CashHero layout. Met betere vindbaarheid van functionaliteiten en sneller inzicht in de administratie(s). Ontdek de nieuwe layout en hoe je deze kunt instellen, zodat ook jij kunt profiteren van de voordelen.

Maar eerst: waarom een nieuwe layout?
Het uiterlijk van ons pakket was gedateerd en voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. Het was ontworpen en geoptimaliseerd voor data invoer, maar dat past niet bij de klanten die alles automatisch laten verwerken. Daarom vonden we het tijd voor een nieuwe look.

Wat is er nieuw?

Met de CashHero layout ziet het pakket er moderner en visueel aantrekkelijker uit. Tegelijkertijd voelt het vertrouwd aan. En met betere vindbaarheid van functies en sneller inzicht in administraties is het pakket gebruiksvriendelijker dan ooit.

In onderstaande video laten we zien wat er is veranderd en gaan we in op de voordelen.

Vernieuwde portalpagina

Het eerste wat je te zien krijgt na het inloggen is het portaal. Het is een omgeving die overzichtelijk en makkelijk te gebruiken moet zijn. In de CashHero layout tref je daarom alleen nog maar het hoognodige aan in het portaal: jouw administraties en belangrijke berichten. Wanneer je gebruikmaakt van Lonen, kun je vanuit het portaal ook doorklikken naar het Loonportal. Wil je de instellingen, het verbruik of taken en berichten inzien? Dat kan door te klikken op de iconen in het menu.

Startpagina met meer inzicht

Met de CashHero layout krijg je een startpagina met meer inzicht. Je kunt direct zien van welk bedrijf de administratie geopend is en of er signaleringen zijn. Ook krijg je in één oogopslag inzicht in je debiteuren en crediteuren. En om zeker te weten dat je naar de meest recente gegevens kijkt, wordt er een indicatie gegeven van wanneer de pagina voor het laatst is bijgewerkt.

Menustructuur in de administratie

Het menu in de administratie heeft een andere plaats in de CashHero layout. Het menu is naar boven verplaatst, zodat er meer ruimte is om de verschillende pagina’s van de administratie op het scherm te tonen, zoals de splitscreen. Ook het actiemenu op specifieke pagina’s van de administratie is naar boven gebracht. De functietoetsen zijn uit de beschrijving gehaald, maar zijn uiteraard nog wel te gebruiken.

Eenvoudig wisselen tussen administraties

Ben je klaar met het bijwerken van een administratie en wil je de volgende administratie bijwerken? Dan kun je vanuit het menu eenvoudig naar een andere administratie wisselen.

CashHero layout instellen

Wil je gebruik maken van de frisse en moderne CashHero layout? Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je de layout kunt instellen of download de handleiding.

"Samen met klanten en collega's verder bouwen"

Joost van Duren houdt zich onder andere bezig met het nieuwe design van Cash. Daar vertelt hij graag meer over. 

Even voorstellen: Onze UX/UI Designers

Ze leggen zelf uit wat dat nou precies betekent en wat ze gaan doen om ons product tot een hoger niveau te tillen!