Koppelingen - Visma CASH
Koppelingen

Koppelingen

CASH koppelt met de buitenwereld, zodat u vrijwel alles kunt automatiseren en slechts hoeft te werken vanuit 1 pakket.

Naast onze CASH Webservices (gratis bij onze online modules) waarmee we volledig geïntegreerd koppelen met o.a. banken en Belastingdienst, bieden we ook een Connect abonnement aan met meer specialistische koppelingen en functionaliteiten voor een volledig geautomatiseerde administratie.

Daarnaast zijn er nog talloze (branche)pakketten die kunnen koppelen met CASH. Staat uw gewenste koppeling er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Gratis koppelingen bij uw online CASH-abonnement

De CASH Webservices zijn volledig automatische koppelingen met externen, zoals:
De bankenkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en de ING, waarmee al uw bij- en afschrijvingen automatisch worden verwerkt in CASH en de koppeling met de Belastingdienst, voor het automatisch verzenden van uw aangiftes vanuit CASH.

Ga naar CASH Webservices »

Koppelingen & extra’s voor meer dan boekhouden alleen

CASH ‘connect’ uw administratie met verschillende externe partijen om u nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden uw in- en verkoopfacturen met CASH Connect volledig automatisch geboekt! Daarnaast kunt u o.a. gebruikmaken van de PSD2-bankkoppeling, Scan & Herken oplossing, incasso-koppeling met DAS om uw incasso-zaken eenvoudig te starten, de kassakoppeling met Vendit, de koppeling met AcceptEmail om digitale acceptgiro’s te verzenden en de SBR-koppeling via Visionplanner voor het aanmaken en direct verzenden van SBR rapportages. Connected werken dus.

Maar ook bijvoorbeeld extra fiatteringsmogelijkheden, extra MB’s en gebruik van de API behoren tot het CASH Connect abonnement. Voor slechts € 26,00 per maand maakt u gebruik van alle koppelingen en extra’s van CASH Connect voor 2 administraties. Gebruikt u CASH Connect voor meer dan 2 administraties? Dan wordt per maand dat u CASH Connect gebruikt voor een extra administratie € 8,- gefactureerd. Gebruikt u een maand geen CASH Connect voor een extra administratie, dan worden er ook geen extra kosten in rekening gebracht.

Ga naar CASH Connect »

Overige koppelingen getest door CASH

Naast de volautomatische koppelingen die CASH biedt, hebben we ook tal van overige koppelingen beschikbaar, waaronder branchespecifieke koppelingen. Heeft u een suggestie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ga naar Overige koppelingen »

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl