facebook
Koppelingen

Koppelingen

CASH koppelt met de buitenwereld, zodat je vrijwel alles kunt automatiseren en slechts hoeft te werken vanuit één pakket.

Naast onze CASH Webservices (gratis bij onze online modules) waarmee we volledig geïntegreerd koppelen met o.a. banken en Belastingdienst, bieden we ook CASH Connect aan met meer specialistische koppelingen en functionaliteiten voor een volledig geautomatiseerde administratie.

Daarnaast zijn er nog talloze (branche)pakketten die kunnen koppelen met CASH. Staat jouw gewenste koppeling er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Gratis koppelingen bij uw online CASH-abonnement

De CASH Webservices zijn volledig automatische koppelingen met externen, zoals: De bankenkoppeling met ABN AMRO en de ING, waarmee al jouw bij- en afschrijvingen automatisch worden verwerkt in CASH en de koppeling met de Belastingdienst, voor het automatisch verzenden van jouw aangiftes vanuit CASH. Ga naar CASH Webservices »

Koppelingen & extra’s voor meer dan boekhouden alleen

CASH ‘connect’ jouw administratie met verschillende externe partijen om je nog meer (administratief) werk uit handen te nemen. Zo worden jouw in- en verkoopfacturen met CASH Connect volledig automatisch geboekt! Daarnaast kun je o.a. gebruikmaken van de PSD2-bankkoppeling, Scan & Herken oplossing, incasso-koppeling met DAS om jouw incasso-zaken eenvoudig te starten, de kassakoppeling met Vendit, de koppeling met AcceptEmail om digitale acceptgiro’s te verzenden en de SBR-koppeling via Visionplanner voor het aanmaken en direct verzenden van SBR rapportages. Connected werken dus. Maar ook bijvoorbeeld extra fiatteringsmogelijkheden en gebruik van de API behoren tot CASH Connect. Ga naar CASH Connect »

Overige koppelingen getest door CASH

Naast de volautomatische koppelingen die CASH biedt, hebben we ook tal van overige koppelingen beschikbaar, waaronder branchespecifieke koppelingen. Heb je een suggestie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ga naar Overige koppelingen »

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl