facebook

Accountancyportal

Voer uw administraties volledig geautomatiseerd en geef uw klant altijd actueel en 24/7 inzicht. Werk eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht, door middel van handige signaleringen. Speciaal ontwikkeld voor accountants- en administratiekantoren, waardoor u meer tijd overhoudt om uw klanten van strategisch advies te voorzien.

Een totaaloplossing waarmee u ruim 50% werk bespaart!

Alles automatisch

Alle bankmutaties, inkoop- en verkoopfacturen automatisch geboekt door slimme online oplossingen.

Z

Overzicht & controle

Via handige signaleringen in één overzichtelijk dashboard zijn al uw administraties altijd up-to-date.

Online samenwerken

Laat uw klant zelf factureren en/of verlonen via de portal voor automatische verwerking en geef actueel inzicht.

R

Bankmutaties elke 24 uur automatisch verwerkt via de bankenkoppeling

R

Facturen (PDF en UBL) volledig automatisch geboekt en gematcht

R

Verkoopfacturen elektronisch verzenden en volledig automatisch geboekt

R

OB-aangifte met één druk op de knop verzenden via Digipoort

R

Verloningen automatisch verzenden en uitbetalen

R

Automatisch debiteurenbeheer via aanmaanrobot

R

Automatische periodieke boekingen zoals afschrijvingen

R

Single sign-on: alle gegevens en administraties op één plek

R

Volledig digitaal dossier, minder kans op fouten, geen piekverwerkingen!

Alles automatisch geboekt

Met de Accountancyportal kunt u alle administratieve verwerkingen volledig automatiseren, zoals alle bankmutaties en in- en verkoopfacturen. Via het Administratie Dashboard werkt u eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht. Door handige signaleringen weet u direct waar er actie ondernomen moet worden en zijn de administraties altijd bij!

Samenwerken met uw klant

Met de portal heeft u de mogelijkheid om uw klanten extra functionaliteiten aan te bieden. Kies samen welke samenwerking het beste past. Zo kan een klant vanuit zijn online administratie zelf factureren en/of verlonen en wordt alles vervolgens automatisch geboekt. Daarnaast kunt u uw klant actuele overzichten van zijn bedrijfsstatus tonen, ook via de gratis CASHapp!

Administratie Dashboard

Het Administratie Dashboard is een belangrijk onderdeel van de Accountancyportal en geeft een totaaloverzicht van al uw administraties: in één oogopslag ziet u welke administraties aandacht nodig hebben. Ook kunt u instellen dat u signaleringen ontvangt wanneer u een actie moet uitvoeren voor een administratie. Werk de acties uit het Administratie Dashboard bij en alle administraties zijn up-to-date! Administraties die geen actie nodig hebben slaat u simpelweg over, waardoor u uw tijd veel efficiënter kunt indelen.

UBL: automatisch factureren

Laat uw klant de facturen versturen naar het uniek e-mailadres van zijn administratie en elke factuur wordt, na goedkeuring, automatisch ingeboekt. Een UBL-factuur wordt direct verwerkt en een PDF-factuur wordt automatisch omgezet naar UBL. De klant ontvangt ook automatisch een signalering wanneer een factuur gefiatteerd moet worden.

%

TOTAALOPLOSSING

De software van CASH is modulair van opzet. U stelt het pakket dus geheel naar eigen wens samen. Alle onderdelen van de Accountancyportal zijn individueel te gebruiken, maar leveren het grootste voordeel op als zij in combinatie van elkaar, als totaaloplossing, gebruikt worden. Hoe meer onderdelen u inzet, hoe meer tijd en geld u bespaart. Met de Accountancyportal zijn alle administraties altijd bijgewerkt, beschikt u over een volledig elektronisch dossier en is er minder kans op fouten. De volledig automatische werkwijze en online functionaliteiten creëren een enorme tijdsbesparing en nieuwe kansen voor uw dienstverlening, tarieven en serviceniveau. Kansen die de relatie met uw klant zal verstevigen en vergroten.

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“Wanneer ik in het verleden de mogelijkheid had om te kiezen met welke software ik wilde werken, dan koos ik altijd voor CASH. Toen ik in 1994 voor mezelf begon was de keuze dan ook makkelijk gemaakt. Het is fijn dat je eenvoudig kunt vinden wat je nodig hebt, en dat correcties snel gedaan zijn zonder tegenboekingen te hoeven maken. CASH is enorm gebruiksvriendelijk en ook de klanten die zelf gedeeltelijk de administratie doen vinden altijd snel hun weg.”

Dhr. B.G. van Dijk

Eigenaar, V.D.C. Fiscale en Administratieve Dienstverlening

“Een van mijn klanten vraagt mij om meer dan de standaard overzichten, in CASH maak ik zonder problemen maatwerkoverzichten waarin ik precies uiteen kan zetten wat mijn klant wil zien. Incassobatches maken, factureren en projectadministraties voeren is inmiddels ook al routine voor mij. Tot slot is het fijn dat CASH een aantal keer per jaar met handige ontwikkelingen komt. Recentelijk is het kunnen tussenvoegen van een regel in onderhoud dagboeken mogelijk gemaakt; ideaal!”

Pia Roelofs

Eigenaar, Administratie Assistent

“Sinds kort gebruiken we het Administratie Dashboard. Dat bespaart ons nu al tijd omdat het een hoop lijstjes vervangt en een totaaloverzicht over de administraties geeft. 90% Gaat in een keer goed en dan heb je al heel veel gewonnen. Daarom gaan wij zeker door met CASH!”

Rob van de Graaf

Partner, Van der Leeden & Partners, Accountants en Belastingadviseurs

VIDEO

Peter Valkering van Valkering de Graaf Accountants over het werken met de CASH Accountancyportal.

VIDEO

Rob van de Graaf van Van der Leeden & Partners en Renate Pichel van ExTerNum Administraties over werken met CASH.

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl