facebook

Administratie Dashboard

Wanneer u meerdere administraties heeft zijn de signaleringen binnen CASH nog steeds handig, maar moet u elke dag in elke administratie kijken of er signaleringen zijn. Met het Administratie Dashboard ziet u in één overzichtelijk dashboard alle administraties met signaleringen en werkt u deze eenvoudig bij vanuit het dashboard.

Het Administratie Dashboard kan gecombineerd worden met alle boekhoudmodules van CASH. Het is een ideale oplossing voor accountants- en administratiekantoren die niet met de Accountancyportal werken, maar wel gebruik willen maken van het Administratie Dashboard voor een beter overzicht.

R

Overzicht & Controle

Al uw administraties eenvoudig bijwerken vanuit één overzicht.

}

Enorme tijdbesparing

Bespaar gemiddeld 40 minuten per maand per administratie.

Altijd up-to-date

Alle signaleringen bijgewerkt? Dan zijn uw administraties up-to-date.

CASH Administratie Dashboard

Voor wie meerdere administraties voert en wilt bijwerken vanuit één overzicht.

ADMINISTRATIE
DASHBOARD

€37,50

PER MAAND

Alle administraties
bijwerken vanuit één dashboard

Mogelijk in combinatie met elke boekhoudmodule
Geschikt voor beheren van meerdere administraties
Overzicht signaleringen
van alle administraties
Signaleringen direct bijwerken vanuit dashboard
Personaliseren van dashboard

Waarom Administratie Dashboard?

Met CASH kunt u alles in de administratie automatiseren. Toch komt het wel eens voor dat u een factuur moet fiatteren, bankmutaties niet matchen of de btw-aangifte moet doen. U ontvangt dan handige signaleringen in het startscherm van de administratie. Zo ziet u direct of de administratie bijgewerkt moet worden, wat veel tijd bespaart in uw dagelijkse werkzaamheden. Wanneer u echter meerdere administraties voert, is het tijdrovend om elke dag elke administratie te openen om te zien of er signaleringen zijn. Met het Administratie Dashboard ziet u vanuit één scherm per administratie alle signaleringen en werkt u deze direct eenvoudig bij, waardoor de administraties altijd up-to-date zijn.

Voor wie geschikt?

CASH biedt met het Administratie Dashboard een extra oplossing aan voor bedrijven met meerdere administraties die behoefte hebben aan structuur, controle én geautomatiseerde verwerking van administraties. Hoe meer administraties u voert, hoe meer profijt u heeft van het Administratie Dashboard. Het is daarom een uitermate geschikte oplossing voor accountants- en administratiekantoren. Zo houdt u bijvoorbeeld meer tijd over om uw klanten persoonlijk te adviseren.

Werkt u met afdelingen? Ook dan is het Administratie Dashboard een ideale tool voor u!

Alle administraties in één dashboard

Het Administratie Dashboard geeft een totaaloverzicht van alle administraties: de administraties staan verticaal en de openstaande acties (signaleringen) per administratie horizontaal. Hierdoor ziet u in één oogopslag welke administraties aandacht behoeven. Het is daardoor niet meer nodig de verschillende administraties één voor één te openen om te zien wat er bijgewerkt moet worden. Met het Administratie Dashboard werkt u de administraties bij vanuit één overzichtelijk online dashboard.

Hoe werkt het Administratie Dashboard?

Het Administratie Dashboard maakt de financiële workflow compleet. In het overzichtelijke online dashboard ziet u per administratie de signaleringen van taken en acties die nog open staan. Door op de signalering te klikken kunt u de actie direct uitvoeren, bijvoorbeeld het automatisch laten boeken van nieuwe inkoopfacturen of OB aangifte controleren. Daarna keert u terug naar het dashboard en is de signalering verdwenen, totdat er weer een nieuwe actie is die uw aandacht nodig heeft. Administraties die geen actie nodig hebben, worden desgewenst niet getoond. Wanneer alle acties zijn bijgewerkt, zijn de administraties ook écht helemaal bij.

Personaliseren

Het is mogelijk om het Administratie Dashboard naar wens in te delen, op gebruikersniveau! Zo heeft u de keuze om alle administraties in uw beheer te tonen of uitsluitend de administraties met openstaande acties. Daarnaast kunt u zelf instellen waar u signaleringen van wilt ontvangen in het online dashboard, bijvoorbeeld van te matchen bankmutaties of te boeken of te fiatteren inkoopfacturen. De geactiveerde functies staan horizontaal in het online dashboard. U kunt deze kolommen verplaatsen (slepen) naar een plek die u het handigst vindt.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl