Urenregistratie | Cash Software //tags weggehaald naar de Tagmanager// 27-07-2-21

Urenregistratie

Nauwkeurige vastlegging van uren en kosten. CASH Projecten is ontwikkeld voor de dienstverlenende sector en geschikt voor o.a. accountants- en adviesorganisaties, reclamebureaus, advocatuur, maar ook voor (semi-) overheidsinstellingen.

Altijd inzicht in de uren en kosten die worden besteed aan klanten of projecten.

}

Urenregistratie

Vastlegging van uren & kosten. Geheel naar eigen wijze in te richten, inclusief factuurmodule en projectbegrotingen.

h

Factuurfunctie

Met factuurfunctie voor verzending per e-mail of per post en automatische doorboeking naar de boekhouding.

Via de CASHapp

Nooit meer ‘vergeten uren’ door eenvoudige registratie, ook vanuit de gratis CASHapp!

Projecten module

CASH Projecten is ontwikkeld voor de dienstverlenende sector en geschikt voor o.a. accountants- en adviesorganisaties, reclamebureaus, advocatuur, maar ook voor (semi-) overheidsinstellingen.

PROJECTEN
URENREGISTRATIE

€49

PER MAAND

Urenregistratie mét facturering
geïntegreerd met uw boekhouding

Kosten per medewerker / werksoort
Factuurvoorstel en termijnfacturering
Realtime budget vs. echte kosten
Snelfacturatie
Uren registreren met de CASHapp

BOEKHOUDEN
VANAF

€32,50

PER MAAND

Online boekhouden
voor elk soort onderneming

Onbeperkt aantal administraties
Uitgebreid debiteurenbeheer
UBL Ready
Uitgebreide rapportages
Realtime inzicht met de CASHapp

Urenregistratie

Gedurende de loop van het project houden de betrokken werknemers hun uren bij, ook onderweg via de CASHapp! CASH hanteert automatisch het juiste tarief zoals ingevoerd bij de medewerker of werksoort. Tevens biedt CASH bij het inboeken de mogelijkheid onderscheid te maken tussen declarabele en non-declarabele uren. Voor een perfecte urenregistratie en doorberekening is CASH Projecten de aangewezen module.

Facturering

De urenverantwoording vormt de basis van het onderhanden werk en kan op elk door u gewenst moment worden gefactureerd. Voordat wordt gefactureerd kan het zinvol zijn de te verwerken projectmutaties, met de daarbij behorende bedragen, te controleren. Hiervoor biedt CASH Projecten de mogelijkheid voor elk project een zogenaamd factuurvoorstel te maken.

Facturen

Meer weten?

Wij geven u graag een online demonstratie van het pakket of probeer het zelf (30 dagen gratis):

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“Wij werkten al met CASH bij onze vorige werkgever, toen wij in 2012 voor onszelf begonnen was het dan ook logisch dat we met CASH verder zouden gaan. Toch kom ik ook nog regelmatig in aanraking met andere pakketten wanneer onze klanten niet met CASH werken. Ik kan alleen maar zeggen dat wij zeer tevreden zijn met CASH. We werken met verschillende modules, CASH Projecten is ook erg handig voor onze eigen urenregistratie. Het is eenvoudig helemaal in te richten zoals je zelf wilt en dat is ideaal!”

Dhr. D. Lauret

Eigenaar, Lauret & Roose Administratie en Belastingadvies

“Ik werk nu bijna 7 jaar met CASH, en de meeste van mijn klanten inmiddels ook. In het verleden heb ik echter met alle grote pakketten wel gewerkt en ik kan alleen maar zeggen dat mijn absolute voorkeur uitgaat naar CASH.”

Pia Roelofs

Eigenaar, Administratie Assistent

“Onlangs heb ik de CASHapp gedownload, die werkt ook perfect! Snel even kijken of iets al betaald is, even de bedrijfsstatus checken, en binnenkort gaan we ook via de CASHapp onze uren registreren.”

Dhr. D. Lauret

Eigenaar, Lauret & Roose Administratie en Belastingadvies

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl