CASHWeb voor Ondernemers

Stel zelf uw online abonnement samen. Een van de boekhoudmodules vormt de basis, waarna u aanvullende modules en extra’s kunt toevoegen.

CASHWeb voor Accountancy

Stel zelf uw online abonnement samen. Een van de boekhoudmodules vormt de basis, waarna u aanvullende modules en extra’s kunt toevoegen.

CASH Uitbreiden

Bestaande klanten kunnen hun CASH pakket op elk gewenst moment uitbreiden met aanvullende modules en extra’s via dit formulier.

CASH Lonen stand-alone

Voor elk soort onderneming die alleen de loonadministratie wilt voeren met CASH Lonen en deze niet wilt integreren met de CASH administratie.

CASH Accountancyportal

Voer uw administraties volledig geautomatiseerd en geef uw klant altijd actueel en 24/7 inzicht met deze totaaloplossing voor Accountancy.

CASHWin (offline)

Alle CASH modules zijn ook offline aan te schaffen voor een vast bedrag met jaarlijks onderhoudscontract en optionele extra’s.

Loonportal

Met de Loonportal voor salarisverwerkers worden (loon)gegevens op een beveiligde en efficiënte online omgeving gedeeld met werknemers én krijgt u toegang tot mooie rapportages.

Vereniging & Stichting

Voor Verenigingen & Stichtingen bieden we een totaaloplossing: CASH Leden. Ledenadministratie geïntegreerd met boekhouding, facturatie en debiteurenbeheer in één pakket.

CASH Samenwerkportal

Voor Accountancy: bestel hier de CASH Samenwerkportal voor uw klant. Via de Samenwerkportal werkt u online samen en kiest u samen wie wat doet in de administratie.

R

Inclusief deskundige Helpdesk

R

Onbeperkt aantal inlogcodes (online)

R

Inclusief 50MB opslagruimte (online)

R

Inclusief GRATIS starterscursus!

R

Inclusief automatische updates (online)

R

Inclusief beveiliging & back-ups (online)

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl