facebook
CASH Webservices

CASH Webservices

De CASH Webservices zijn volledig automatische koppelingen met externen, zoals: De bankkoppelingen met ABN AMRO, Rabobank, ING en Knab waarmee al jouw bij- en afschrijvingen automatisch worden verwerkt in CASH en de koppeling met de Belastingdienst, voor het automatisch verzenden van jouw aangiftes via CASH.

De Webservices zijn gratis aanwezig in CASHWeb. Gebruikers van CASHWin hebben het CASH Webservicesabonnement nodig.

Bankenkoppeling ING

De bankenkoppeling met CASH en Mijn ING Zakelijk bespaart u veel tijd en geld. Boekhouden is nu nog makkelijker; alle bij- en afschrijvingen van uw rekeningen in Mijn ING Zakelijk worden automatisch geboekt in CASH. Dat betekent dat u uw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen of te uploaden. Geen dubbele handelingen meer en de foutgevoeligheid neemt af. Ontspannen boekhouden dus, wel zo prettig!

bankenkoppeling ING

Bankenkoppeling ABN AMRO

De bankenkoppeling met CASH en ABN AMRO bespaart je veel tijd en geld. Boekhouden is nu nog makkelijker; alle bij‐ en afschrijvingen van uw ABN AMRO betaalrekeningen worden automatisch geboekt in CASH. Dat betekent dat je jouw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen. Geen dubbele handelingen meer en de foutgevoeligheid neemt af. Ontspannen boekhouden dus!

bankenkoppeling abn amro

Bankenkoppeling Knab

De automatische bankenkoppeling tussen CASH en Knab zorgt ervoor dat een tijdrovende klus geautomatiseerd wordt: Alle bij- en afschrijvingen worden namelijk geheel automatisch naar CASH verstuurd. Geen bankmutaties meer exporteren uit Knab om deze vervolgens te importeren in CASH. Tevens worden de mutaties direct gematched met de openstaande posten in CASH en, bij een volledige match, direct geboekt!

bankenkoppeling Rabobank

Belastingdienst

Door de volautomatische koppeling tussen CASH en de Belastingdienst is jouw aangifte makkelijk en snel geregeld. De aangifte kun je rechtstreeks vanuit CASH met slechts één druk op de knop naar de Belastingdienst verzenden via Digipoort.

Belastingdienst koppeling

Accordering Online

Speciaal voor Accountants. Klanten leveren op allerlei manieren documenten bij je aan, wat je veel tijd kost om te verwerken. Met Cliënt Online van PinkWeb werk je efficiënter. Het platform faciliteert de communicatie tussen jouw cliënten en externe partijen zoals de KVK, bank en de Belastingdienst. Zo werk je als accountant, boekhouder of administratiekantoor gemakkelijk samen met jouw cliënten door het snel en veilig accorderen van documenten via Accordering Online.

kredietinformatie

Online bureaublad

Als accountant- en administratiekantoor gebruiken jij en jouw medewerkers vele applicaties op een dag; eerst maak je voor een klant de belastingaangifte in orde in CASH en vervolgens stel je een managementrapportage samen voor een andere klant. Zo wissel je tientallen keren per dag van applicatie. En iedere keer dien je weer opnieuw in te loggen. CASH heeft nu een koppeling beschikbaar waarmee je toegang hebt tot al jouw applicaties en slechts eenmaal hoeft in te loggen. Zo wissel je eenvoudig van de ene naar de andere applicatie, veilig en zonder tijdverspilling!

online bureaublad

CASHapp

De CASHapp voor Apple en Android geeft je in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al jouw administraties, waar je ook bent. Ook heb je altijd alle relatiegegevens voor handen en kun je ter plekke notities toevoegen of jouw uren registreren. Hier lees je wat je precies met de app kunt en hoe je de app gebruikt én waar je de app kunt downloaden.

Accordering online

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl