facebook
CASH Webservices

CASH Webservices

De CASH Webservices zijn volledig automatische koppelingen met externen, zoals: De bankkoppelingen met ABN AMRO, Rabobank, ING, Knab en bunq waarmee al uw bij- en afschrijvingen automatisch worden verwerkt in CASH en de koppeling met de Belastingdienst, voor het automatisch verzenden van uw aangiftes via CASH.

Deze tijdbesparende webservices zijn standaard GRATIS aanwezig in CASHWeb, uw online boekhouding van CASH. Maar ook als u offline met CASHWin administreert, kunt u voor slechts € 20,00 p/mnd profiteren van de mogelijkheden via het CASH Webservicesabonnement.

Bankenkoppeling ABN AMRO

De bankenkoppeling met CASH en ABN AMRO bespaart u veel tijd en geld. Boekhouden is nu nog makkelijker; alle bij‐ en afschrijvingen van uw ABN AMRO betaalrekeningen worden automatisch geboekt in CASH. Dat betekent dat u uw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen. Geen dubbele handelingen meer en de foutgevoeligheid neemt af. Ontspannen boekhouden dus!

bankenkoppeling abn amro

Bankenkoppeling ING

De bankenkoppeling met CASH en Mijn ING Zakelijk bespaart u veel tijd en geld. Boekhouden is nu nog makkelijker; alle bij- en afschrijvingen van uw rekeningen in Mijn ING Zakelijk worden automatisch geboekt in CASH. Dat betekent dat u uw bankzaken niet meer handmatig hoeft over te typen of te uploaden. Geen dubbele handelingen meer en de foutgevoeligheid neemt af. Ontspannen boekhouden dus, wel zo prettig!

bankenkoppeling ING

Bankenkoppeling Rabobank

De bankenkoppeling tussen CASH en Rabo Internetbankieren Professional bespaart u veel tijd en geld. Alle bij- en afschrijvingen van uw betaalrekening(en) worden automatisch geboekt in CASH. Andersom verzendt CASH uw betaal- en incasso-opdrachten naar uw internetbankieren, zodat u snel en makkelijk uw betalingen kunt doen. Geen dubbele handelingen meer en de foutgevoeligheid neemt af. Multifunctioneel boekhouden dus!

bankenkoppeling Rabobank

Bankenkoppeling Knab

De automatische bankenkoppeling tussen CASH en Knab zorgt ervoor dat een tijdrovende klus geautomatiseerd wordt: Alle bij- en afschrijvingen worden namelijk geheel automatisch naar CASH verstuurd. Geen bankmutaties meer exporteren uit Knab om deze vervolgens te importeren in CASH. Tevens worden de mutaties direct gematched met de openstaande posten in CASH en, bij een volledige match, direct geboekt!

bankenkoppeling Rabobank

Bankenkoppeling Bunq

Tijd en geld besparen doet u automatisch wanneer u gebruik maakt van de bankenkoppeling tussen CASH en bunq. Het exporteren en weer importeren van uw bankmutaties, of zelfs het overtypen van uw bankmutaties, is verleden tijd. Alle bij- en afschrijvingen worden voortaan automatisch geboekt in CASH. Makkelijk en zo houdt u tijd over voor andere zaken!

bankenkoppeling Rabobank

Belastingdienst

Door de volautomatische koppeling tussen CASH en de Belastingdienst is uw aangifte makkelijk en snel geregeld. De aangifte kunt u rechtstreeks vanuit CASH met slechts één druk op de knop naar de Belastingdienst verzenden via Digipoort.

Belastingdienst koppeling

Accordering Online

Speciaal voor Accountants. Klanten leveren op allerlei manieren documenten bij u aan, wat u veel tijd kost om te verwerken. Met Cliënt Online van PinkWeb werkt u efficiënter. Het platform faciliteert de communicatie tussen uw cliënten en externe partijen zoals de KVK, bank en de Belastingdienst. Zo werkt u als accountant, boekhouder of administratiekantoor gemakkelijk samen met uw cliënten door het snel en veilig accorderen van documenten via Accordering Online.

kredietinformatie

Online bureaublad

Als accountant- en administratiekantoor gebruiken u en uw medewerkers vele applicaties op een dag; eerst maakt u voor een klant de belastingaangifte in orde in CASH en vervolgens stelt u een managementrapportage samen voor een andere klant. Zo wisselt u tientallen keren per dag van applicatie. En iedere keer dient u weer opnieuw in te loggen. CASH heeft nu een koppeling beschikbaar waarmee u toegang heeft tot al uw applicaties en slechts eenmaal hoeft in te loggen. Zo wisselt u eenvoudig van de ene naar de andere applicatie, veilig en zonder tijdverspilling!

online bureaublad

CASHapp

De CASHapp voor Apple en Android geeft u in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al uw administraties, waar u ook bent. Ook heeft u altijd alle relatiegegevens voor handen en kunt u ter plekke notities toevoegen of uw uren registreren. Hier leest u wat u precies met de app kunt en hoe u de app gebruikt én waar u de app kunt downloaden.

Accordering online

Plan vrijblijvend een online demo in!

Onze CASH-medewerkers geven u graag telefonisch een online demonstratie van ons pakket, waarbij u meekijkt vanaf uw eigen scherm.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl