CASHWin (offline) updaten & meer

Download hier de laatste CASHWin versie, lees in de Readme all verbeteringen/vernieuwingen of vraag eventueel een nieuw wachtwoord aan. Ook vindt u onderaan deze pagina meer informatie over de installatie en systeemeisen van CASHwin.

CASH versie B12

Hoogtepunten in deze update:

De CASHapp nu ook beschikbaar in uw browser!

Alle handige functionaliteiten van de CASHapp zijn voortaan ook beschikbaar in uw browser. Ga naar https://www.appcash.nl en log in met uw CASH-inloggegevens. Eenmaal ingelogd ziet u de vertrouwde opties uit de CASHapp. Lees meer over deze update.

Aangifte fiatteren & documenten bekijken met de app

U kunt nu naast facturen, ook aangiften fiatteren met één druk op de knop in de CASHapp! Daarnaast is het mogelijk om documenten te bekijken die via CASHWeb naar de administratie zijn geupload. Lees meer over deze functies.

Financiële signaleringen: altijd op de hoogte!

Daalt de omzet? Is de kas negatief? Zorg dat u direct een melding krijgt van de zaken die u het belangrijkst vindt. Zo kunt u altijd tijdig ingrijpen en erger voorkomen. In CASH kunt u vanaf nu signaleringen instellen, zodat u een melding krijgt zodra een door u zelf bepaalde grenswaarde overschreden wordt. Het is geheel aan u om te bepalen voor welke parameters u een signalering instelt en naar wie de melding gestuurd moet worden. Lees meer in de Readme.

Handige 'selecteer alles' checkboxes

Het kan een flinke klus zijn om 30 UBL inkoopfacturen aan te vinken ter verdere verwerking of misschien zelf 84 projecten te selecteren om te factureren. In CASH vinkt u vanaf deze versie de checkbox linksboven in het scherm aan om alle facturen, projecten of zelfs relaties tegelijk te selecteren. Lees meer in de Readme van Boekhouden, Urenregistratie en Accountancyportal.

Nieuwe snelle functies in het boekingsscherm

Om nog sneller bepaalde functies te kunnen uitvoeren in het boekingsscherm, kan voortaan via ‘F4’ in de eerste
kolom van een nieuwe regel een submenu opgeroepen worden met zeven handige functies! Lees meer in de Readme.

Uiteraard zijn er nog veel meer ontwikkelingen voor u beschikbaar. In de Readme hieronder leest u per onderdeel alles over de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten terug. Klik op het icoon om naar het juiste onderdeel te gaan.

De update is eenvoudig te downloaden via onderstaande knop wanneer u CASHWin gebruikt. Nadat de update is gedownload, dient deze te worden geïnstalleerd. Lees hiervoor onze installatie instructie (PDF). CASHWeb gebruikers worden ‘s nachts automatisch overgezet naar de laatste CASH versie.

Let op! Voordat u dit doet, moeten eerst alle gebruikers uitgelogd zijn uit CASH.

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mailadres in dat u bij ons heeft opgegeven en u ontvangt zo spoedig mogelijk uw CASH-wachtwoord. Dit is alleen mogelijk voor CASHWin (offline) klanten met een onderhoudscontract, die het wachtwoord gebruiken om de updates te downloaden.

Systeemeisen CASHWin

CASH maakt geen gebruik van programmaonderdelen of databasemodellen van andere softwareontwikkelaars, waardoor wij niet afhankelijk zijn en in staat zijn onze eigen systeemeisen te bepalen. Deze zijn dan ook bijzonder laag. Wanneer de eisen voor uw besturingssysteem behaald zijn, zijn deze ook voldoende voor CASH.

Minimum systeemeisen voor de Windowsversie van CASH (CASHWin) zijn:

• Een recent Windows besturingssysteem (niet ouder dan 7 jaar) dat is bijgewerkt met de laatste veiligheidsupdates. De meest recente versie Windows 10 is tevens geschikt.
  • Beeldresolutie vanaf 1024×768 pixels.
  • Een beeldresolutie vanaf 1400×1050 pixels indien u optimaal gebruik wilt maken van de CRM Cockpit.
  • Vrije keuze qua browser (Firefox, Chrome, Safari), waarbij geldt dat Internet Explorer vanaf versie 11, bij voorkeur de meest recente versie, noodzakelijk is.
  • Verder zijn er geen noemenswaardige eisen met betrekking tot het interne of externe geheugen.

Naast enkele programmabestanden vindt u per administratie slechts 2 bestanden in de CASH-map, waarvan u regelmatig back-ups dient te maken. Voor het gebruik van alle Cash Webservices (zoals de bankenkoppeling en de elektronische aangifte OB/ICP) is een internetverbinding vereist.

CASHWin op een server

Voor de beste performance adviseren wij u om CASHWin niet op dezelfde server te installeren waar Microsoft Exchange al is geïnstalleerd. Dit omdat Exchange systeembronnen claimt die CASHWin nodig heeft om vlot te functioneren.

Beveiliging CASHWin

CASH is goed te beveiligen tegen niet-geautoriseerd gebruik. Iedere gebruiker voert zelf een wachtwoord in of werkt met een ‘eigen’ menu. Het is ook mogelijk bepaalde functies met een wachtwoord te beveiligen.
Dankzij een systeem van ‘recordlocking’ wordt voorkomen dat een bepaald gegeven door twee personen tegelijkertijd wordt gewijzigd. Om de toegankelijkheid van functies verder te beperken, kunt u zelf bepaalde programmafuncties in een apart menu onderbrengen.

Single- en Multi-user CASHWin

Single-user
Met de single-userversie van CASH kunt u met meerdere personen in uw administratie werken, in zoverre dat slechts één persoon tegelijk in CASH kan werken.

Multi-user
De multi-userversie maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd in CASH te werken. De multi-userlicenties zijn verkrijgbaar voor 2, 4 of 10 gebruikers. Hierna kunt u de licentie per staffel van 6 gebruikers uitbreiden.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

info@cash.nl