CASHWin (offline) updaten & meer

Download hier de laatste CASHWin versie, lees in de Readme all verbeteringen/vernieuwingen of vraag eventueel een nieuw wachtwoord aan. Ook vindt u onderaan deze pagina meer informatie over de installatie en systeemeisen van CASHwin.

CASH versie B13a

Hoogtepunten in deze update:

Nu ook offertes versturen met de facturatiemodules!

Het is nu mogelijk om offertes te maken met de modules Factureren Compact, Factureren Compleet, Boekhouden CompactPro en de Accountancyportal. Uiteraard kunt u offertes ook versturen vanuit de CASHapp! Lees meer over het versturen van offertes.

Taken en Berichten in de CASHapp

Taken en berichten zijn voortaan ook in te zien via de CASHapp op uw mobiel en tablet (en op appcash.nl op uw desktop)! Ook worden er desgewenst notificaties verstuurd wanneer er een nieuwe taak of bericht is aangemaakt voor de gebruiker. Lees meer over deze functies.

Nieuw: Koppel uw webshop met CASH!

In samenwerking met webwinkelfacturen.nl is er een koppeling ontwikkeld met de zeven meest gangbare webshopplatforms: WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Mijnwebwinkel, CCV Shop en Lightspeed. De koppeling werkt zowel met CASH Handel als met iedere boekhoudmodule van CASH. Lees meer over de koppeling.

Meerdere gebruikers in één keer aanmaken

Gebruikers hoeven niet langer een voor een aangemaakt te worden in CASHWeb. Met behulp van het ‘Gebruikersoverzicht’ kunt u nu zoveel gebruikers tegelijk aanmaken als u wilt! Lees meer over deze functie.

Nieuw: KvK-koppeling

Voorkom zoeken, controleren en overtypen van gegevens, voortaan kunt u velden in CASH automatisch laten vullen met data uit het Handelsregister! Handelsnaam, adresgegevens en KvK-nummer van uw klanten kunt u eenvoudig opvragen door middel van de KvK-koppeling. Lees meer over deze koppeling.

Uiteraard zijn er nog veel meer ontwikkelingen voor u beschikbaar. In de Readme hieronder leest u per onderdeel alles over de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten terug. Klik op het icoon om naar het juiste onderdeel te gaan.

De update is eenvoudig te downloaden via onderstaande knop wanneer u CASHWin gebruikt. Nadat de update is gedownload, dient deze te worden geïnstalleerd. Lees hiervoor onze installatie instructie (PDF). CASHWeb gebruikers worden ‘s nachts automatisch overgezet naar de laatste CASH versie.

Let op! Voordat u dit doet, moeten eerst alle gebruikers uitgelogd zijn uit CASH.

README nieuw & verbeterd

Klik hieronder op een van de onderwerpen voor de Readme:

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mailadres in dat u bij ons heeft opgegeven en u ontvangt zo spoedig mogelijk uw CASH-wachtwoord. Dit is alleen mogelijk voor CASHWin (offline) klanten met een onderhoudscontract, die het wachtwoord gebruiken om de updates te downloaden.

Systeemeisen CASHWin
CASH maakt geen gebruik van programmaonderdelen of databasemodellen van andere softwareontwikkelaars, waardoor wij niet afhankelijk zijn en in staat zijn onze eigen systeemeisen te bepalen. Deze zijn dan ook bijzonder laag. Wanneer de eisen voor uw besturingssysteem behaald zijn, zijn deze ook voldoende voor CASH.

Minimum systeemeisen voor de Windowsversie van CASH (CASHWin) zijn:

• Een recent Windows besturingssysteem (niet ouder dan 7 jaar) dat is bijgewerkt met de laatste veiligheidsupdates. De meest recente versie Windows 10 is tevens geschikt.
  • Beeldresolutie vanaf 1024×768 pixels.
  • Een beeldresolutie vanaf 1400×1050 pixels indien u optimaal gebruik wilt maken van de CRM Cockpit.
  • Vrije keuze qua browser (Firefox, Chrome, Safari), waarbij geldt dat Internet Explorer vanaf versie 11, bij voorkeur de meest recente versie, noodzakelijk is.
  • Verder zijn er geen noemenswaardige eisen met betrekking tot het interne of externe geheugen.

Naast enkele programmabestanden vindt u per administratie slechts 2 bestanden in de CASH-map, waarvan u regelmatig back-ups dient te maken. Voor het gebruik van alle Cash Webservices (zoals de bankenkoppeling en de elektronische aangifte OB/ICP) is een internetverbinding vereist.

CASHWin op een server
Voor de beste performance adviseren wij u om CASHWin niet op dezelfde server te installeren waar Microsoft Exchange al is geïnstalleerd. Dit omdat Exchange systeembronnen claimt die CASHWin nodig heeft om vlot te functioneren.
Beveiliging CASHWin
CASH is goed te beveiligen tegen niet-geautoriseerd gebruik. Iedere gebruiker voert zelf een wachtwoord in of werkt met een ‘eigen’ menu. Het is ook mogelijk bepaalde functies met een wachtwoord te beveiligen.
Dankzij een systeem van ‘recordlocking’ wordt voorkomen dat een bepaald gegeven door twee personen tegelijkertijd wordt gewijzigd. Om de toegankelijkheid van functies verder te beperken, kunt u zelf bepaalde programmafuncties in een apart menu onderbrengen.
Single- en Multi-user CASHWin
Single-user
Met de single-userversie van CASH kunt u met meerdere personen in uw administratie werken, in zoverre dat slechts één persoon tegelijk in CASH kan werken.

Multi-user
De multi-userversie maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd in CASH te werken. De multi-userlicenties zijn verkrijgbaar voor 2, 4 of 10 gebruikers. Hierna kunt u de licentie per staffel van 6 gebruikers uitbreiden.

OVER CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH SOFTWARE

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

info@cash.nl