facebook

Whitepapers

Onze whitepapers zijn hier gratis te downloaden!

Kies uw whitepaper

Vul het formulier in

Ontvang de download per e-mail!

Whitepaper aanvragen

Selecteer hieronder welke gratis whitepaper u graag wilt ontvangen. Na uw aanvraag, ontvangt u binnen enkele ogenblikken de download per e-mail.

7 kenmerken van goede accountancysoftware

Voor Accountancy

Strategisch advies is tegenwoordig het speerpunt bij veel accountants- en administratiekantoren. En dat veroorzaakt een kleine revolutie op de markt van boekhoudsoftware. Alles kan automatisch verwerkt worden in de boekhouding, waardoor u tijd overhoudt om mee te denken met uw klant en strategisch advies te geven om uw klant te helpen groeien. Wie nu het juiste pakket kiest voor een efficiënte online samenwerking met de klant, heeft straks een streepje voor op de concurrentie. Reden genoeg om er even tijd en aandacht aan te besteden.

Automatisch boekhouden: 7x waarom, hoe, wanneer?

Voor Accountancy

Als accountants- of administratiekantoor staat u in deze tijd voor een aantal lastige uitdagingen, waarbij de moeilijkste uitdaging misschien wel de keuze voor verandering van uw werkwijze en verdienmodel is. Is dit echter nog wel een keuze? Iets ‘moeten’ is nooit leuk. Niets doen is echter ook geen optie, wanneer uw klanten andere eisen stellen dan voorheen en uw concurrentie ook niet stil zit. Lees hier hoe automatisch boekhouden u kan helpen veranderen, waarom het verstandig is om nu al de eerste stappen te zetten, hoe u deze eerste stappen kunt zetten en tot slot hoe u uw verdienmodel kunt aanpassen, zodat zowel u als uw klanten tevreden zijn en blijven!

Automatisering waarbij de klant centraal staat

Voor Accountancy

Automatiseren, digitaliseren; het zijn geen nieuwe ontwikkelingen, alleen de snelheid van beide wordt steeds groter. Ook voor accountants- en administratiekantoren zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en bieden deze vele mogelijkheden. Echter, is het overgaan op een nieuwe geautomatiseerde werkwijze of een andere invulling geven aan bestaande processen geen eenvoudige opgave. Dit heeft veelal een grote impact op zowel de strategie van het kantoor als op de operationele invulling. Vaak ligt de focus bij automatiseren dan ook op de eigen organisatie. Dit terwijl men weet dat in alle processen en ontwikkelingen de klant centraal moet staan. Ook bij verdere automatisering is het verdiepen in de behoeftes van de klant essentieel. Maar let op, stop daar niet. U kent wellicht de quote van Henry Ford “If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.” Met andere woorden, als we altijd naar de klant hadden geluisterd dan hadden we nooit in een auto gereden. Ook in uw branche worden er digitale oplossingen geboden, waar uw klant nog geen idee van heeft maar straks waarschijnlijk nooit meer zonder wil. Voor u is dit het moment om uw klanten te ‘verrassen’ en uw relatie te versterken.

Tips voor een efficiënte boekhouding

Voor MKB

Grip houden op het eigen bedrijf en geld besparen zijn veelal de belangrijkste redenen waarom een ondernemer zelf de boekhouding verzorgd. De diverse online boekhoudoplossingen maken dit ook steeds makkelijker. Maar waar moet u op letten en is zelf boekhouden de slimste keuze? Veel ondernemers geven aan hierbij voor de wat ingewikkeldere zaken, zoals aangiftes, controles en fiscaliteiten te willen samenwerken met een administratie- of accountantskantoor. Om grip op het bedrijf te krijgen en te houden, om tijd en geld te besparen én om goed samen te kunnen werken met de accountant, heeft de ondernemer goede boekhoudsoftware nodig. Door alle nieuwe ontwikkelingen kan een administratie tegenwoordig makkelijk, snel en efficiënt worden gevoerd. Deze whitepaper toont de tips voor het kiezen van goede boekhoudsoftware en een efficiënte boekhouding.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl