facebook

Service & Onderhoud

CASH Service & Onderhoud is een ideaal hulpmiddel voor bedrijven die al werken met CASH Handel en onderhoud verlenen op hun producten of installaties. Met CASH Service & Onderhoud registreert u contracten, tellerstanden, bezoekbonnen en vooral ook de planning.

De essentiële informatie van de kosten van de onderhoudsdienst heeft u up-to-date paraat met CASH Service & Onderhoud. Ook voor bedrijven die de verhuur van eigen artikelen nauwkeurig willen registreren.

g

Servicebonnen

Per servicebon voor periodiek onderhoud of incidentele storingsmeldingen worden planning, uren en materiaalverbruik vastgelegd.

}

Urenregistratie

Door de registratie van vakantie, ziekte en administratief werk, is een gedetailleerde urenverantwoording per medewerker beschikbaar.

Uitbreiding

Service & Onderhoud is alleen beschikbaar als uitbreiding op CASH Handel, waarmee u inkoop, verkoop & voorraad beheert.

Logistieke modules

Automatiseer uw logistieke en financiële processen in één overzichtelijk pakket. Door de volledige integratie hoeft u informatie slechts één keer in te voeren, waarna het in uw gehele administratie wordt verwerkt. Hierdoor kunt u goede afspraken maken, deze nakomen en tijdig leveren.

SERVICE &
ONDERHOUD

€52

PER MAAND

Realtime inzicht in
de buitendienst

Nauwkeurige Urenregistratie
Materiaalverbruik
Inclusief facturering
Verhuuradministratie
Met contracten, planning
servicebonnen

HANDEL
VANAF

€95,00

PER MAAND

Inkoop, verkoop &
voorraadbeheer

Uitgebreid voorraadbeheer
In- en verkooporders en facturen
Kortingsafspraken per klant
Pakbonnen en besteladviezen
Historie per klant / artikel

BOEKHOUDEN
VANAF

€35,00

PER MAAND

Online boekhouden voor
elk soort onderneming

Uitgebreid debiteurenbeheer
UBL Ready
Uitgebreide rapportages
Realtime inzicht met de CASHapp

Financiële module verplicht en Service & Onderhoud alleen in combinatie met Handel Compleet beschikbaar.

Contracten & Facturatie

Elke machine, installatie of project waarop service wordt verleend krijgt een unieke code, waarop veel detailinformatie wordt vastgelegd, zoals voorwaarden en een afwijkend factuuradres. Als vooraf de behoefte bekend is aan onderdelen die periodiek vervangen moeten worden, wordt dit per contractsoort al vastgelegd, zodat op een servicebon de voorraadreservering automatisch wordt geactiveerd.

Uren & Materiaal

Werkbriefjes van monteurs worden geregistreerd per servicebon, per persoon. De werkelijke kosten per servicebon worden bepaald door de gewerkte uren te koppelen aan een uurtarief (variabel per activiteit of per persoon). CASH Service & Onderhoud biedt de mogelijkheid om naast directe uren, ook indirecte uren, te boeken. Per servicebon wordt vastgelegd welke onderdelen zijn gebruikt, zodat de voorraad hiervan wordt afgeboekt.

Servicebonnen & Planning

Voor het plannen van periodiek onderhoud of incidentele storingsmeldingen wordt per bezoekadres een servicebon gemaakt met daarop het contractnummer, het bezoekadres, het product en de geplande bezoekdatum met de uit te voeren handelingen en de reistijd. Per servicebon wordt vastgelegd hoeveel verwachte tijd besteed gaat worden. Dit wordt vergeleken met de maximale capaciteit per week of per dag. Gesignaleerde knelpunten kunnen direct worden opgelost!

Verhuuradministratie

De verhuuradministratie van CASH is een geïntegreerd onderdeel van CASH Service & Onderhoud en is geschikt voor het verhuren en beheren van bedrijfsgoederen, zoals: kranen, aggregaten, compressoren, waterpompen, of auto’s, tenten en horeca-apparatuur. De administratieve basis wordt gelegd door de registratie van objecten. Samen met gekoppelde in- en verkoopfacturen geeft de verhuurhistorie een compleet beeld van de exploitatie van de verhuurde objecten.

Voorraadbeheer met CASH Handel

Met CASH Handel automatiseert u eenvoudig uw voorraadbeheer, volledig geïntegreerd met uw boekhouding. Inkoop, verkoop en voorraden worden automatisch en real-time in uw boekhouding verwerkt. Dankzij de slimme webshopkoppeling is uw voorraad van verschillende verkoopkanalen altijd up-to-date in CASH en hoeft u geen nee te verkopen. Ook bent u altijd op tijd met bestellingen richting uw leveranciers, ongeacht hoeveel verschillende voorraadmagazijnen u gebruikt!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Klanten aan het woord

Dit is wat klanten zeggen over CASH.

“Wij werkten al met CASH Financieel en gebruikten daarnaast een branchepakket voor de voorraadadministratie. Nu wij ook de CASH Handel module gebruiken, besparen we veel tijd doordat de 2 administraties volledig met elkaar geïntegreerd zijn, dat scheelt een hoop dubbel werk! Bijkomend voordeel van werken met CASH is de gratis bankenkoppeling waarmee onze bankmutaties automatisch geboekt worden.”

Don Damo

Eigenaar, Damo Natuursteen

“De volledige integratie van de CASH modules maakt het werken met CASH voor ons optimaal. Wij gebruiken CASH Financieel, CASH Handel en CASH CRM en deze modules sluiten allen even naadloos op elkaar aan. In onze business is het zeer belangrijk dat de voorraden exact bijgehouden worden, en dat de besteladviezen kloppen. Wij hebben daarover dan ook geen klachten. CASH is een stabiel systeem, wat het erg betrouwbaar maakt om mee te werken. Met de helpdesk hebben we af en toe contact, in alle gevallen komen we er snel uit en zijn we direct geholpen.”

Dhr. Oostendorp

Eigenaar, Technisch Adviesburo Hemmes

“Inmiddels draait onze organisatie volledig op CASH. Wij gebruiken CASH Financieel, CASH Handel en CASH CRM, en al deze modules zijn volledig in elkaar verweven. CASH biedt ook goede mogelijkheden om KPI’s te genereren die gebruikt kunnen worden in het analyseren van trends en ontwikkelingen binnen Distrilab.”

Dhr. M. Oosterhof

Operations Manager, Distrilab B.V.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl