facebook

Trainingen & Consultancy

Persoonlijke begeleiding daar waar dat gewenst is

CASH is zeer gebruiksvriendelijk, echter kunnen onze consultants je helpen jouw administratie in te richten zodat je nog sneller kunt beginnen. Daarnaast bieden we ook trainingen voor jou en/of jouw medewerkers op locatie.

Consultancy op locatie

Wil je direct kunnen starten met boeken? Onze consultants staan voor je klaar om je te begeleiden met de implementatie (afhankelijk van jouw module en wensen). Na een zeer kort traject van circa 2 tot 3 dagen kun je moeiteloos aan de slag met CASH! Eventueel kun je jouw medewerkers vervolgens opgeven voor een cursus of verzorgen wij een training op locatie.

Online consultancy

Heb je af en toe begeleiding nodig of alleen bij specifieke vraagstukken, dan kun je ook een online consult inplannen. Onze consultant zal je via Teamviewer online op afstand begeleiden. Samen bepaal je hoeveel uur er ingepland wordt.

Training/cursus

Wij adviseren jou en/of jouw medewerkers een cursus te volgen om een goede start te maken met CASH. Dit kan in de vorm van een cursus bij Visma CASH in Den Haag. Maar je kunt eventueel ook kiezen voor een online cursus of een training op locatie door een van onze consultants.

Tarieven

Let op: Prijzen zijn excl. btw

 Online consultancy  €   125,-  per uur
 Consultancy  €   1000,-  per dag*
 Training op locatie  €   1000,-  per dag*
 Kilometervergoeding  €   0,30   per kilometer

* Samen met de consultant wordt bepaald hoeveel tijd er ingepland wordt. In sommige gevallen is een dagdeel mogelijk. De kosten hiervan zijn € 500,- excl. Btw.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl