CASHapp - Visma CASH

De CASHapp

Administreren was nog nooit zo makkelijk!

Boekhouden met de CASHapp

De CASHapp geeft u in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al uw administraties, waar u ook bent. Ook heeft u altijd alle relatiegegevens voor handen, kunt u ter plekke notities toevoegen en uw uren registreren maar ook in- en verkoopfacturen, kas- en pinbonnen en declaraties fotograferen en direct inboeken, facturen fiatteren en maakt u met een paar klikken een verkoopfactuur of offerte! Daarnaast behoort ook inzicht in HR-documentatie, zoals loonstroken en jaaropgaven tot de mogelijkheden.

Foto's inboeken

Via de app maakt u eenvoudig een foto van facturen, bonnetjes en declaraties, die vervolgens direct verwerkt worden in de administratie(s).

CASHapp instructie: Inboeken

Instructievideo: Inboeken

Factureren

Wanneer u met een van de facturatiemodules van CASH werkt, kunt u zelfs met de CASHapp in een aantal klikken een verkoopfactuur aanmaken en versturen!

CASHapp instructie: Factureren

Instructievideo: Factureren

Factuur betalen (betaaladvies)

Maak een betaaladvies en betaalbestand aan die direct verzonden kan worden naar de bank, als u daar een koppeling voor heeft, of die u kunt opslaan of laten e-mailen naar uzelf voor verdere verwerking.

Cashapp Instructie Preview Factuur Betalen

Instructievideo: Factuur betalen

Offertes

Wanneer u met een van de facturatiemodules van CASH werkt, kunt u met de CASHapp ook eenvoudig offertes maken en versturen. Met één klik kunt u tevens een offerte omzetten in een factuur!

CASHapp instructie: Offreren

Instructievideo: Offreren

Bank

Altijd en overal boekhouden én bankieren met de PSD2-functie in de app. Alle gekoppelde rekeningen staan in één duidelijk overzicht en uw saldo is per rekening zichtbaar. Ook geconsolideerd. Bekijk bij- en afschrijvingen per rekening, maak overboekingen en betaal facturen. Daarnaast kunt u uw toestemming elke 90 dagen verlengen. Allemaal vanuit de app. Makkelijk en veilig!

Administraties

Wanneer u bent ingelogd in de CASHapp, opent direct de eerste administratie. Wisselen van administratie doet u eenvoudig door een andere administratie te kiezen in het hoofdscherm. Zo kunt u eenvoudig schakelen tussen alle administraties, indien online aanwezig in CASHWeb.

CASHapp instructie: Administraties

Instructievideo: Administraties

Relaties

Relatiegegevens/contacten/klanten/leveranciers/leden aanmaken, wijzigen of raadplegen waar u ook bent. Handig voor onderweg! Maar ook direct bellen, e-mailen, een routebegeleiding starten of notities toevoegen behoren tot de mogelijkheden.

Documenten inzien

Documenten die via CASHWeb naar de administratie zijn geüpload, kunt u nu overal en altijd inzien via de CASHapp.

Taken en Berichten

Met de CASHapp kunt u Taken en Berichten inzien en aanmaken. Ook kunt u instellen dat er notificaties verstuurd worden, zodra er een nieuwe taak of bericht klaarstaat voor de gebruiker.

Dashboard

Via het Dashboard ziet u de belangrijkste financiële en logistieke cijfers van uw administratie, zoals ingesteld in CASHWeb. Het Dashboard in de app kunt u per gebruiker activeren.

Fiatteren

Via de app fiatteert u met één druk op de knop facturen en aangiftes die voor u klaarstaan ter goedkeuring.

Urenregistratie

Wanneer u CASH Urenregistratie (Projecten) heeft, kunt u met de CASHapp eenvoudig en snel uren registreren! Handig als u en/of uw medewerkers onderweg zijn.

Loonportal

Met de Loonportal heeft u altijd en overal realtime toegang tot loonstroken, jaaropgaven en andere HR-documentatie. Voor uw medewerkers is er ook de aparte LOONapp. 

Praktisch

De CASHapp is beschikbaar voor zowel Apple als Android devices. Om gebruik te kunnen maken van de gratis CASHapp, dient uw administratie online te staan. De CASHapp is namelijk een handig onderdeel van onze CASH Webservices; gratis volautomatische koppelingen met externen, zoals: ABN AMRO, Rabobank, de ING, de Belastingdienst, kredietinformatie, scanboeken, accountancyportal et cetera. Bekijk ook de pagina CASH Webservices voor meer informatie.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om uw administratie online te zetten om zo deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heeft u een CASH Webservicesabonnement nodig. Voor het inboeken van bonnetjes en facturen met de app, heeft u een CASH Connect abonnement nodig.

Ook via de browser: appcash.nl

Alle functies van de CASHapp zijn ook via iedere willekeurige browser bereikbaar via www.appcash.nl.

OVER VISMA CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

VISMA CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl