facebook

De CASHapp

Administreren was nog nooit zo makkelijk!

Boekhouden met de CASHapp

De CASHapp geeft je in één oogopslag inzicht in de belangrijkste cijfers van al jouw administraties, waar je ook bent. Ook heb je altijd alle relatiegegevens voor handen, kun je ter plekke notities toevoegen en jouw uren registreren maar ook in- en verkoopfacturen, kas- en pinbonnen en declaraties fotograferen en direct inboeken, facturen fiatteren en maak je met een paar klikken een verkoopfactuur of offerte! Daarnaast behoort ook inzicht in HR-documentatie, zoals loonstroken en jaaropgaven tot de mogelijkheden.

Alle functies van de CASHapp zijn ook via iedere browser bereikbaar via www.appcash.nl.

Foto's inboeken

Via de app maak je eenvoudig een foto van facturen, bonnetjes en declaraties, die vervolgens direct verwerkt worden in de administratie(s).

CASHapp instructie: Inboeken

Instructievideo: Inboeken

Factureren

Wanneer je met een van de facturatiemodules van CASH werkt, kun je zelfs met de CASHapp in een aantal klikken een verkoopfactuur aanmaken en versturen! –

CASHapp instructie: Factureren

Instructievideo: Factureren

Factuur betalen (betaaladvies)

Maak een betaaladvies en betaalbestand aan die direct verzonden kan worden naar de bank, als je daar een koppeling voor hebt, of die je kunt opslaan of laten e-mailen naar jezelf voor verdere verwerking.

Cashapp Instructie Preview Factuur Betalen

Instructievideo: Factuur betalen

Offertes

Wanneer je met een van de facturatiemodules van CASH werkt, kun je met de CASHapp ook eenvoudig offertes maken en versturen. Met één klik kun je tevens een offerte omzetten in een factuur! –

CASHapp instructie: Offreren

Instructievideo: Offreren

Bank

Altijd en overal boekhouden én bankieren met de PSD2-functie in de app. Alle gekoppelde rekeningen staan in één duidelijk overzicht en jouw saldo is per rekening zichtbaar. Ook geconsolideerd. Bekijk bij- en afschrijvingen per rekening, maak overboekingen en betaal facturen. Daarnaast kun je jouw toestemming elke 90 dagen verlengen. Allemaal vanuit de app. Makkelijk en veilig!

Administraties

Wanneer je bent ingelogd in de CASHapp, opent direct de eerste administratie. Wisselen van administratie doe je eenvoudig door een andere administratie te kiezen in het hoofdscherm. Zo kun je eenvoudig schakelen tussen alle administraties, indien online aanwezig in CASHWeb.

CASHapp instructie: Administraties

Instructievideo: Administraties

Relaties

Relatiegegevens/contacten/klanten/leveranciers/leden aanmaken, wijzigen of raadplegen waar je ook bent. Handig voor onderweg! Maar ook direct bellen, e-mailen, een routebegeleiding starten of notities toevoegen behoren tot de mogelijkheden.

Documenten inzien

Documenten die via CASHWeb naar de administratie zijn geüpload, kun je nu overal en altijd inzien via de CASHapp.

Taken en Berichten

Met de CASHapp kun je Taken en Berichten inzien en aanmaken. Ook kun je instellen dat er notificaties verstuurd worden, zodra er een nieuwe taak of bericht klaarstaat voor de gebruiker.

Dashboard

Via het Dashboard zie je de belangrijkste financiële en logistieke cijfers van jouw administratie, zoals ingesteld in CASHWeb. Het Dashboard in de app kun je per gebruiker activeren.

Fiatteren

Via de app fiatteer je met één druk op de knop facturen en aangiftes die voor je klaarstaan ter goedkeuring.

Urenregistratie

Wanneer je CASH Urenregistratie (Projecten) hebt, kun je met de CASHapp eenvoudig en snel uren registreren! Handig als jij en/of jouw medewerkers onderweg zijn.

Loonportal

Met de Loonportal heb je altijd en overal realtime toegang tot loonstroken, jaaropgaven en andere HR-documentatie. Voor jouw medewerkers is er ook de aparte LOONapp. 

Praktisch

De CASHapp is beschikbaar voor zowel Apple als Android devices. Om gebruik te kunnen maken van de gratis CASHapp, dient jouw administratie online te staan. De CASHapp is namelijk een handig onderdeel van onze CASH Webservices; gratis volautomatische koppelingen met externen, zoals: ABN AMRO, Rabobank, de ING, de Belastingdienst, kredietinformatie, scanboeken, accountancyportal et cetera. Bekijk ook de pagina CASH Webservices voor meer informatie.

Let op: Standaard en GRATIS beschikbaar bij alle CASHWeb (online) modules. Om jouw administratie online te zetten om zo deze koppeling te gebruiken met uw CASHWin (offline) pakket, heb je een CASH Webservicesabonnement nodig. Voor het inboeken van bonnetjes en facturen met de app, heb je CASH Connect nodig.

 

Over Visma CASH 

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP. Onze software is modulair van opzet waardoor je zelf jouw administratiepakket naar wens samenstelt! 

 

Visma CASH

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

070 - 3 560 570
info@cash.nl